Lokaler og udstyr

Vores mødefaciliteter indbyder til mange forskellige typer arrangementer. Hos os er det muligt at booke lokaler til store konferencer, faglige seminarer, kundemøder og sportsarrangementer. Det er desuden muligt at tilkøbe overnatning. Bemærk, at vores faciliteter ikke kan bookes til private arrangementer.

lille mødelokale

// 8-10 pers.

Vi tilbyder fire mødelokaler med plads til ti personer. Lokalerne har udgang til altan og udsigt til skov. I alle mødelokaler er der WiFi, fladskærm og højtalere. Der kan nemt tilsluttes PC enten via vga-skærmkabel eller HDMI-stik.

mellem mødelokale

// 15 pers.

Vi tilbyder to mødelokaler med plads til 15 personer. I mødelokalerne er der WiFi, fastmonteret projektor og højtalere. Der kan nemt tilsluttes PC enten via vga-skærmkabel eller HDMI-stik. Lokalerne har udgang til terrasse og udsigt til skov.

stort mødelokale

// op til 22 pers.

I vores store mødelokale er der plads til 22 personer. I lokalet er der WiFi, fastmonteret projektor og højttalere. Der kan nemt tilsluttes PC enten via vga-skærmkabel eller HDMI-stik. Lokalet har udsigt til skoven.

undervisningslokale // 40-50 Pers.

Konferencestedet råder over to undervisningslokaler med plads til 50 personer. I lokalerne er der WiFi, PC, projektor og højttalere. Der kan nemt tilsluttes PC enten via vga-skærmkabel eller HDMI-stik. Lokalerne har direkte udgang til terrasse og udsigt til skoven.

auditorium // op til 200 Pers.

Auditoriet kan bookes til store arrangementer med op til 200 deltagere. Auditoret er et oplagt valg til konferencer, seminarer og store workshops.

I auditoriet er der WiFi, fastmonteret PC, stor fladskærm, projektor og højttalere. Der kan nemt tilsluttes PC enten via vga-skærmkabel eller HDMI-stik.

Booking og forespørgsler

Ønsker I at booke mødefaciliteter, kan I kontakte Konferencestedet

post@konferencestedet.dk eller på telefon 8736 6100

Kom med indenfor

Samarbejdet omkring planlægning, afholdelse og evaluering er altid i top. Der er en god og uformel stemning på stedet, som inviterer til at komme igen. Og det gør vi!

Anne Christina Jensen, Area Sales Manager, Euroflorist Danmark

Telefon +45 8736 6100 post@konferencestedet.dk Skåde Skovvej 2, 8270 Højbjerg