KONFERENCE

TÆT PÅ BY, SKOV & STRAND...

Konferencestedet ligger smukt placeret i de naturskønne Skåde Bakker. Konferencestedet er en del af Handelsfagskolen under Aarhus Business College og tilbyder mødefaciliteter , som kan bookes til erhvervsfaglige arrangementer. Hold jeres næste konference, seminar eller møde hos os, hvor omgivelserne i sig selv er en oplevelse...

VI TILBYDER 150 GRATIS P-pladser...

Undgå spildtid og dyre betalingsanlæg; Hos os får du gratis parkering lige ved døren!

Booking og forespørgsler

Ønsker I at booke mødefaciliteter, kan I kontakte Konferencestedet

post@konferencestedet.dk eller på telefon 8736 6100

VI TILBYDER fleksible løsninger

Hos os møder I altid servicemindede og professionelle medarbejdere, der gør en særlig indsats for, at jeres arrangement bliver en succes. Vi hjælper gerne med at skræddersy den perfekte løsning. Kontakt os, hvis I vil vide mere om vores faciliteter og muligheder.

aktiviteter, nATUR & KULTUR

Vores unikke placering giver rig mulighed for bevægelse og udendørs aktivitet. Skovens mange stier indbyder til en rask gå- eller løbetur. Det er også muligt at leje en mountainbike og udforske skovens kuperede cykelruter. Moesgaard Museum og Aarhus Golf Club ligger i gå-afstand fra Konferencestedet. Ønsker I at fortsætte jeres arrangement om aftenen, er vores egen bar et oplagt valg. Her serveres, øl, vin og snacks.

det gode køkken

En god kulinarisk oplevelse er en væsentlig ingrediens i et vellykket arrangement. Vores køkkenchef er garant for kvalitet, uanset om I ønsker en hurtig sandwich, den store frokostbuffet eller en tre-retters gourmetmenu.

Konferencestedet i billeder

RUMMELIGE MØDEFACILITETER &

FLEKSIBLE LØSNINGER

”Vi oplevede Konferencestedet som et professionelt kursussted med fokus på service og samarbejde. Alt fra planlægning og administration til service og fortæring fungerede upåklageligt.”

Cliff Præstegaard, formand for HK Østjylland