Om TRO2021

Om TRO2021

Liker du leir?

Lar du deg engasjere av kristen tro? Grubler du på de store og små tingene i livet? Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i kirka? Er du i 17-20 års alderen? Kanskje du går på videregående eller på folkehøgskole?

TRO2021 er for deg!

På TRO2021 vil du møte mange dyktige folk som jobber på ulike nivåer i kirka, i KFUK-KFUM og på MF. Vi skal lære mye, diskutere mye og sammen utforske teologi, kirke, tro og hvordan det er å jobbe i kirka.

HVA SKJER?

TRO2021 består av et variert og spennende program. Vi kommer til å ha litt undervisning. Det blir mye samtale og diskusjon. Vi skal på ulike oppdagelsesferder i kirker og i bøker, i gudstjenesteliv og i bibelen. Vi har med oss noen av landets beste folk på teologi, bibel, gudstjeneste og kirke til å undervise og til å være sammen med oss på oppdagelsesferdene våre.

Reise alene, eller sammen?

På TRO2021 kan du reise alene, eller sammen med noen du kjenner. Om du reiser alene, kan vi love deg at du vil bli kjent med mange bra ledere og deltagere under leieren, men det er jo alltid fint å kunne reise sammen med noen. Så dra gjerne med deg flere fra din menighet, gruppe, eller område!

HVOR SKJER DET?

TRO2021 har base på Rønningen folkehøgskole i Oslo. Her ligger vi i klasserom på flatseng, spiser noen av måltidene våre og har noe av programmet. Ellers vil mye foregå andre steder i Oslo, som på MF, i noen kirker og på Kirkens hus i Oslo sentrum. Vi reiser med kollektivt, og ukeskort på Ruter er inkludert i leiravgiften.

NÅR SKJER DET?

2.-5. oktober er i uke 40 og starten av høstferien for mange. Vi vet også at noen har høstferie uka etter.

Hvis du ikke har ferie i uke 40, kan du kanskje likevel søke om skolefri til å delta på leiren. Evt. kan man ta fri bare én dag, og dra hjem mandag kveld. Da går du bare glipp av siste leirdagen. Vi bidrar gjerne med et skriv som du kan bruke som vedlegg til søknaden til skolen. Ta gjerne kontakt med hans.olav.baden@kfuk-kfum.no hvis du lurer på noe.

Hva koster det?

TRO2021 koster kr. 1800,-. Dette dekker overnatting, mat og alt program.

Vi oppfordrer alle deltakere til å søke sine lokale menighetsråd, styret i ungdomsarbeidet eller lokale organisasjoner om hjelp til å dekke deltageravgiften. Man kan også søke KFUK-KFUMs deltakerfond om bistand med avgiften, hvis økonomien er et hinder for å delta. Les mer om deltakerfondet her...

Deltakerens reise til og fra Oslo kommer i tillegg, og dekkes av den enkelte. All reising i Oslo under leiren er inkludert i leiravgiften (7-dagerskort på Ruter)

Arrangører

TRO2021 arrangeres av KFUK-KFUM Norge og MF vitenskapelig høyskole, med støtte fra Kirkerådet i Den norske kirke.

Vi følger korona-situasjonen nøye, og vil sørge for at ikke gruppen blir for stor. Smittevernregler vil bli fulgt.