ILLANVIETTO RAIKUSSA ROKATEN JA RAKASTAEN 17.8.2024


Kangasalan Yrittäjät Ry järjestää iloisen jäsentapahtuman Raikku Rokkaa ja Rakastaa -tapahtumassa la 17.8.2024 klo 16–18.30.

Näistä elementeistä rakentuu huippuhauska ilta yhdessä muiden yrittäjien kanssa:

BUSSIKULJETUS. Kuljetus lähteen Raikkuun Kangasalan kirjaston edestä klo 15.40. Hinta sisältää myös paluumatkan illan aikana liikennöivällä non stop -bussilla.

ETKOT. Yrittäjille on varattu omat pöydät Chicken House -areenalta ennen porttien avautumista. Etkoilla on aikaa ja mahdollisuus verkostoitua yrittäjäkavereiden ja heidän seuralaistensa kanssa.

HYVÄ RUOKA. Omavalintainen hampurilaisateria Brgr In -hampurilaisvaunun menusta. Jälkiruuaksi omenakakkua, Vehoniemen vaniljajäätelöä ja kahvia.

VIRKISTÄVÄT JUOMAT. Kolme kaatoa juomaa (tervetuliaisjuoma + 2 kpl olut/siideri/lonkero/talon viini 16 cl). Lisäksi etkoilla on baari avoinna.

MUSIIKKI. Country-musiikki tuo tunnelmaa ja virittää iltaan.

SISÄÄNPÄÄSY FESTAREILLE. Yhden hengen lippu festivaalialueelle klo 18.30 alkaen.

HINTA: Kangasalan Yrittäjät ry:n jäsenille 90 €.
LISÄTIEDOT: Nina Iso-Markku, Kangasalan Yrittäjät Ry,

 nina.iso-markku@kangasalanyrittajat.fi  p. 045 354 6714.

 

Jos olet jo ostanut lipun festareille, sinun on mahdollista peruuttaa tehty ostos, saada rahat takaisin ja hypätä mukaan tähän tapahtumaan. Toimintaohjeet löytyvät ilmoittautumislomakkeelta.

 

Ilmoittaudu pian mukaan sähköisen lomakkeen kautta: https://forms.gle/DdkXPR6yDwirUWzp9


Leila Suutarinen on Vuoden kangasalalainen!

Kangasalan Yrittäjät valitsevat vuosittain Vuoden kangasalalaisen.  Vuoden kangasalalainen 2024 on Vehoniemen automuseon emäntänä tunnettu Leila Suutarinen. Leila on tehnyt Kangasalasta skandinaavisen kekipisteen omalla alueellaan. Hän tuo Kangasalle vuosittain noin 300 000 uutta vierailijaa. Henkilönä hän on helposti lähestyttävä ja perheensä kanssa hän on tuottanut kangasalalaisille iloa ja elämyksiä jo neljän vuosikymmenen ajan.

Palkitsemistilaisuuteen Leila saapui tyylikkäästi vuosimallia 1938 olevan Studebakerin kyydissä. Kyseinen auto on Leilan ensimmäinen oma museoauto.

FacebookInstagram