Saapuminen ja pysäköinti

Saapuminen julkisilla

Julkisten kulkuneuvojen käyttäminen on rajatun pysäköintialueen vuoksi kaikkein suotavin vaihtoehto.

Espoon sisäinen bussi kuljettaa edullisesti noin 900 metrin päähän kämpästä. Bussit kulkevat miltein läpi viikonlopun vähintään kerran tunnissa (myös iltaisin).

Busseja lähtee Espoon keskuksesta, johon pääsee helposti lähes mistäpäin Suomea tahansa.

Pysäköinti

Kämppien parkkipaikka on mitoitettu kuudelle henkilöautolle. Pysäköinti mäen päällä olevalle ohituspaikalle on ehdottomasti kiellettyä ja siihen pysäköidyt autot saatetaan hinauttaa pois. Myös maastopysäköinti on kämpän alueella kielletty! Pysäköidessäsi ota huomioon, että tieltä täytyy mahtua kulkemaan ambulanssit, poliisiautot, sekä paloautot. Espoon kaupunki sakottaa, sekä hinauttaa väärinpysäköityjä ajoneuvoja. Suosittelemme kimppakyytejä tai julkisten kulkuneuvojen käyttämistä.

Yli kuuden auton seurueille löytyy lisää parkkitilaa Kolmoislammille johtavan tien varrelta (Kolmoislammenranta, 02860 Espoo), josta kämpille on 1 km matkat eli kävellen noin 20 minuuttia.

HUOM ! Talvella kämpän käyttäjä on velvollinen tekemään parkkialueen lumityöt, mikäli saapuu autolla! Autoja ei saa pysäköidä tien varteen! Lumilapiot löydät varastosta!

Lippukunnan partiokämpät (Suokalliontie 21, Espoo)
Lisää pysäköintitilaa löytyy Kolmoislammille johtavalta tieltä (Kolmoislammenranta, Espoo)