Usein kysyttyä

1. Myydäänkö tapahtumaan pääsylippuja tai voiko alueelle tulla ilman paljupaikkaa?

Tapahtumaan ei myydä yksittäisiä pääsylippuja vaan sisäänpääsy edellyttää paljupaikan tai paljupaketin ostamista. Paljupaikkaan sisältyy sisäänpääsy 6-12 hengelle riippuen tuotepaketista. Esimerkiksi Palju-Deluxe paketin Early Seal-hinta on 365 euroa ja se sisältää sisäänpääsyn sinulle ja viidelle kaverillesi. Jos teitä on enemmän, voit ostaa extrapaikkoja hintaan 25€.

Tapahtumaan osallistuminen ei velvoita sinua kylpemään. Voit vallan mainiosti ottaa mukaasi retkituolit, "leiriytyä" nurmikentälle ja nauttia ohjelmasta ilman kylpemistä.

2. Onko tapahtumassa mahdollista ostaa virvokkeita ja alkoholijuomia?

Alueella ei ole anniskeluoikeuksia. Alkoholittomia virvokkeita on mahdollista ostaa alueelta.

3. Miten tapahtuman ruokailut on järjestetty?

Alueella on useita ruokapalvelujen tarjoajia, joten jokainen paljuilija löytää varmasti mieluistaan ravintoa. VIP-paketteihin sisältyy yksi ruoka-annos sekä pikkupurtavaa. Muistattehan ottaa käteistä mukaan ruokaostoksiin!

4. Onko alueella narikkaa tai muuta vastaavaa tavaroiden säilytyspaikkaa?

Kyllä, jokaiselle "tynnyrinalalle" on varattu vartioidusta narikkateltasta kaksi muuttolaatikollista säilytystilaa.

5. Onko alueella saunomis- ja uintimahdollisuus? Entä miten vaatteiden vaihto on järjestetty?

Kyllä. Satamasta löytyy kaikille juhlijoille avoin sauna. Järjestäjä on varannut pukeutumistelttoja alueen kiinteiden pukukoppien lisäksi.

6. Onko alueelle järjestetty muita aktiviteetteja?

Ilotulitus, beach-volley, tikanheitto, suppaus ja muuta yllätysohjelmaa. Tapahtumassa valitaan myös maailmanhistorian ensimmäinen Paljujen henkilö 2018. Tapahtuma-alueella järjestetään samana päivän Akaan Kaupungin järjestämä hunajahulinat-tapahtuma.

8. Missä kannattaa majoittua?

Akaasta tai Valkeakoskelta löydät helposti mieleisesi majapaikan; Hotelli Ackas, Hotelli Waltikka, Ilolan maatilamatkailu, Ellilän kievari (http://www.akaa.fi/akaa_info/matkailijalle/majoitus/). Telttamajoituksesta kiinnostuneita pyydämme laittamaan viestiä osoitteeseen paljujenyo@jciakaa.fi