Usein kysyttyä

1. Myydäänkö tapahtumaan pääsylippuja tai voiko alueelle tulla ilman paljupaikkaa?

Tapahtumaan ei myydä yksittäisiä pääsylippuja vaan sisäänpääsy edellyttää paljupaikan tai paljupaketin ostamista. Paljupaikkaan sisältyy sisäänpääsy 6-12 hengelle riippuen tuotepaketista. Esimerkiksi Palju-Deluxe paketin hinta on 449 euroa ja se sisältää sisäänpääsyn sinulle ja viidelle kaverillesi. Jos teitä on enemmän, voit ostaa extrapaikkoja hintaan 25€.

Tapahtumaan osallistuminen ei velvoita sinua kylpemään. Voit vallan mainiosti ottaa mukaasi retkituolit, "leiriytyä" nurmikentälle ja nauttia ohjelmasta ilman kylpemistä.

Lähtökohtaisesti yksittäisen paikan ostaminen sekapaljusta ei ole mahdollista, mutta käytännössä tämäkin voidaan järjestää mikäli riittävästi kiinnotuneita löytyy! Ole siis rohkeasti yhteydessä Paljujen Yön Facebookissa tai sähköpostitse paljujenyo@akaafutsal.fi, mikäli olet kiinnostunut tulemaan tapahtumaan yksi, kaksin tai kolmisin!

2. Onko tapahtumassa mahdollista ostaa virvokkeita ja alkoholijuomia?

Alueella ei ole anniskeluoikeuksia. Alkoholittomia virvokkeita on mahdollista ostaa alueelta.

3. Miten tapahtuman ruokailut on järjestetty?

Alueella on myynnissä monipuolista ruokaa, joten jokainen paljuilija löytää varmasti mieluistaan ravintoa. VIP-paketteihin sisältyy yksi ruoka-annos. Muistattehan ottaa käteistä mukaan ruokaostoksiin!

4. Onko alueella narikkaa tai muuta vastaavaa tavaroiden säilytyspaikkaa?

Kyllä, jokaiselle paljulle on varattu tilaa vartioidusta narikasta.

5. Onko alueella saunomis- ja uintimahdollisuus? Entä miten vaatteiden vaihto on järjestetty?

Kyllä. Satamasta löytyy kaikille juhlijoille avoin uimaranta, sauna sekä pukeutumistilat.

6. Onko alueelle järjestetty muita aktiviteetteja?

Tapahtuman tarkkaohjelma tarkentuu kesän 2020 aikana, seuraa nettisivujamme www.paljujenyo.fi .

7. Missä kannattaa majoittua?

Akaasta tai Valkeakoskelta löydät helposti mieleisesi majapaikan; Hotelli Ackas, Hotelli Waltikka, Ilolan maatilamatkailu, Ellilän kievari (http://www.akaa.fi/akaa_info/matkailijalle/majoitus/).