Tiedote: Paljujen yötä vietetään tänä vuonna lauantaina 31.8.2019!

(julkaistu 15.3.2019)

Tapahtuman järjestelyt ovat täydessä käynnissä. Nettisivuille www.paljujenyo.fi on jo päivitetty eri paljukategoriat hintatietoineen. VIP-paljujen myynti onkin jo käynnissä täyttä häkää, ja toivomme kiinnostuneita ottamaan yhteyttä osoitteeseen paljujenyo@leijonafutsal.fi – katsotaan juuri teidän porukallenne sopiva kokonaispaketti!

Deluxe- sekä Classic- tasojen myynti avataan mahdollisimman pian huhtikuun aikana, tiedotamme tästä vielä hyvissä ajoin ennen h-hetkeä!

Päivä rakentuu kokonaisuudessaan yhteistyössä Akaan kaupungin kanssa Hunajahulinoiden sekä Paljujen yön merkeissä. Tarkempi ohjelma täsmentyy lähiaikoina, mutta voimme jo paljastaa, että siitä löytyy ainakin takuukosteat Paljukaraoken SM-kisat sekä jo vuosien ajan Suomen lavat ja laivat palamaan sytyttänyt huikea bilebändi Remix!

Seuraa ilmoitteluamme Paljujen yön Facebookissa, sekä nettisivuilla osoitteessa www.paljujenyo.fi – lisätietoa tulossa pian!

Terveisin,

Järjestelytoimikunta


***

Tiedote: Paljujen yö 2019

(julkaistu 7.3.2019)


Paljujen yö tulee taas!

Leijona Futsal järjestää yhteistyössä Akaan Nuorkauppakamarin kanssa Paljujen yön 2019. Suunnittelu- ja järjestelytyö on nyt täydessä käynnissä. Tiedotamme tapahtumasta tarkemmin perjantaina 15.3. Tällöin vahvistamme tapahtuman päivämäärän, kerromme paljupaikkojen myynnin käynnistymisen ajankohdasta sekä avaamme tapahtuman ohjelmapuolta.

Odotellessa olemme saaneet jo runsain mitoin yhteydenottoja ja kysymyksiä tapahtumaan liittyen. Kiitos niistä! Pyrimme vastaamaan jokaiselle kyselijälle mahdollisimman pian.

Tapahtuma tulee joka tapauksessa noudattelemaan pitkälti edellisvuosien hyväksi havaittua kaavaa hengeltään ja järjestelyiltään. Myös paljujen kategoriat pysyvät samana! Tarjoamme siis tuttuun tyyliin mahdollisuuden tuoda paikalle oman paljun. Mahdollista on myös tilata palju ja tarvikkeet valmiiksi paikalle, ja saapua itse lämmittelemään vesi sopivan lämpimäksi kylpemistä varten. VIP-paljun kanssa teidän ei tarvitse huolehtia itse muusta kuin paikalle saapumisesta, ja tarjoiluakin kuuluu pakettiin!

Tässä vaiheessa toivomme yhteydenottoja halukkailta yhteistyökumppaneilta sekä VIP-paljua himoitsevilta tahoilta. Yhteyttä voi ottaa Paljujen yön Facebook-sivuilla tai sähköpostitse paljujenyo@leijonafutsal.fi.

Olemme innoissamme järjestelykunniasta ja toivottavasti myös paljukansa on täysillä mukana tekemässä huikeaa tapahtumaa Akaaseen jälleen kerran! Palaamme asiaan 15.3.

Seuraa meitä myös facebookissa!

Terveisin, Järjestelytoimikunta

Tapahtumaa tukemassa (vuonna 2018)