Gestor documental

Documentació només accessible per a personal del centre. Si no ets treballador de l'Institut, pots fer clic aquí per accedir a la documentació de lliure accés.


NOVETATS

23/03/2021 NOUS CODIS DE CICLES FORMATIUS Al PR6 hem afegit l'arxiu "nous codis dels cicles"

27/01/2021 TUTORS/ES I ACTES D'EQUIP DOCENT A partir d'ara, genereu actes directament al gestor sense haver d'enviar-les prèviament a la coordinadora pedagògica o al cap d'estudis de cicles. Consulteu més instruccions aquí.

01/09/2020 NOU GESTOR DOCUMENTAL Benvinguts al nou gestor. Feu clic aquí per veure el vídeo explicatiu "gestor documental: accès i estructura".


DIRECTE A...

Feu clic a cada enllaç per accedir a la documentació més consultada. Per poder accedir, heu d’iniciar sessió al vostre compte d'IPOMPEUFABRA.COM. Si necessiteu permís per accedir o editar, escriviu a qualitat@ipompeufabra.com

ACCÉS A TOTA LA DOCUMENTACIÓ DEL CENTRE

Feu clic al títol de cada procés per accedir tota la documentació de centre. Per poder accedir, heu d’iniciar sessió al vostre compte d'IPOMPEUFABRA.COM. Si necessiteu permís per accedir o editar, escriviu a qualitat@ ipompeufabra.com

ACCÉS A LES UNITATS COMPARTIDES DE DEPARTAMENT

Feu clic al nom de cada departament per accedir a la unitat compartida del vostre departament didàctic. Si necessiteu permís per accedir o editar, poseu-vos en contacte amb el vostre cap de departament.

GESTOR DEL CONEIXEMENT

Cada curs es recull el coneixement de cada mòdul o matèria. Demaneu permisos al vostre cap de departament si necessiteu accedir al coneixement d'algun mòdul o matèria: