LLANÇAMENT DEL REPTE A LA SALA D´ACTES

El 18 de setembre va venir l'Ester Salat ( la regidora d'educació de l'ajuntament de Sant Cugat),ens va explicar com treballen a l´Ajuntament de Sant Cugat, seguidament li vam fer una pregunta cada grup sobre dubtes que tinguéssim per iniciar el projecte de la nostre ciutat ideal, i, seguidament vam estar una estona parlant.

VISITA A L'AJUNTAMENT

El dilluns 24 de setembre 1er C i 1er D van anar a l'Ajuntament i el dimarts 25 de setembre van anar 1er A i 1er B. Primer vam anar l'Ajuntament antic i després vam anar cap al nou. Allà vam anar a la Sala de Plens a on ens vam dividir en quatre grups: els partits verd, taronja i lila, i, els ciutadans. I vam simular una sessió de plens a on cada partit explicava les seves propostes per la ciutat i en acabar els ciutadans votaven.


TALLER CONSTRUÏM EL MODEL DE CIUTAT QUE VOLEM:

El dia 4 d'octubre van venir dos nois de la universitat que participen a una ONG que es diu "Enginyeries sense fronteres". Aquesta ONG ajuda a que altres països també estiguin desenvolupats com nosaltres. Primer ens van ensenyar un power point que anava de l'hàbitat i de l'ambient. Després, ens van separar la classe en dos grups, llavors ens van donar un paper molt gran plastificat per fer un joc. A sobre haviem de construir una ciutat a partir d'unes cartes què trèiem. En acabar vam explicar a l'altre grup com era la nostra ciutat, i el que haviem pensat.

I per acabar ens van tornar a ensenyar un altre power point, en aquest, haviem de dir quina ciutat era Barcelona i quina era Maputo.


ACTIVITAT CIUTAT DE CCSS

El día 26-09-18 ens van repartir una fitxa amb diferents preguntes sobre uns països. Una de les activitats era sobre les 10 ciutats més avançades tecnològicament al món, ens van ensenyar un video i les vam comparar. Eren: Barcelona, San Francisco, Estocolm, Londres, Dubai, Singapur, Hong Kong, Seúl i per últim Tokio. Les vam identificar en un mapa i per últim vam escriure una petita reflexió personal. Una altre activitat va ser la de dibuixar en un paper el mapa mental de la nostra ciutat.

CONEIXEMENT DE LES REGIDORIES

El dia 9/10/2018 vam començar a treballar les regidories. Les regidories son les següents: Medi Ambient, Benestar i Ciutadania, Mobilitat i Transport, Habitatge i Equipaments i per finalitzar Cultura, Educació i Esport. Per tal de conèixer les regidories vam fer una activitat, la nostra professora en aquest cas la Carme ens va repartir un paper a cadascú i teniem que dir de quina regidoria era cada contingut dels papers.

La nostra ciutat del futur volem que sigui: saludable, acollidora, tecnològica, respectuosa i moderna

LA CIMERA. Divendres 15 de Febrer del 2019.


A l´inici de la cimera els pares van veure els productes, al cap d´una hora vàrem anar tots a la Sala d´Actes a on el Javi i la Rosa van fer una introducció del que fariem, seguidament va parlar la Alcaldesa de Sant Cugat i posteriorment vam començar a parlar els representants de tots els equips. Primer va sortir el grup Alfa després va fer una intervenció un expert i va parlar el Beta, a continuació va haver una altre intervenció d'un expert i tot seguit vam fer-ho nosaltres explicant el nostre conte i la nostra experiència, a continuació va fer la seva intervenció l'expert i per acabar els demés grups, és a dir Delta, Epsilon i Pi , finalment ens vam anar molt contents.