EL NOSTRE FOODTRUCK KM 0, RESTAURANT DELTA

PRESENTACIÓ DEL REPTE:

Som uns nens i nenes de l'IES Arnau Cadell, aquest es el segon repte que fem. Aquet any el nostre l'institut a volgut que tot 1r en canvi de fer les dos ultimes hores de cada dia , menys divendres, assignatures normals han volgut fer projecte. A projecte aprenem coses que no s'aprenen a castellà o a mates. A projecte aprenem a comunicar-nos, a aprendre del errors, a caure i aixecar-nos i moltes més coses.

Aquest nou repte consisteix en la creació d’un menú foodtruck km 0. Per fer-lo hem de cumplir 5 ítems: Proximitat i contacte directe amb la pagesia, seguretat alimentaria, sostenibilitat, justícia social i alimentació saludable.

Entre les 5 línies de 1r ESO hem fer 7 equips. Cada equip té el nom d’una lletra grega: Alfa, Beta, Gamma, Delta, Epsilon, Pi i Omega.

Nosaltres som l’equip Delta. Dins d’aquest equip ens hem dividit en 8 parelles i un trio. Cada parella farà un menú food truck km 0 cumplint els ítems.

Una setmana les parelles i el trio exposaran el seu treball amb una presentació oral, una presentació digital, una memòria escrita i un tast d’un plat a preferencia de la parella.