Presentaci贸 del Repte


L'INICI DEL SEGON REPTE

El dia 26 de febrer va comen莽ar el nostre segon repte: crear un Food Truck quil貌metre zero. Per presentar-lo van venir uns convidats especialitzats en l'alimentaci贸, la sostenibilitat ambiental, el contacte directe amb la pagesia, la just铆cia social i la seguretat aliment脿ria. Cadascun dels convidats ens va donar una premisa a seguir per crear el Food Truck.

Les premises eren:

  • Alimentaci贸 saludable: els aliments han de ser de la seva temporada i el m茅s naturals possible, a m茅s a m茅s els plats han de ser gustosos.
  • Proximitat/ Contacte directe amb la pagesia: els productes han de ser cultivats en zones properes i que, per arribar aqu铆, han gastat el m铆nim de petroli possible.
  • Sostenibilitat ambiental: els productes han de ser ecol貌gics i tenir el menys productes qu铆mics possibles. Tamb茅 han de ser majorit脿riament de policultiu. S'han d'intentar evitar residus.
  • Just铆cia social: el men煤 ha de tenir un preu assequible per a tothom.
  • Seguretat aliment脿ria: el menjar no pot causar malalties. Els aliments han d'estar manipulats correctament, amb bones pr脿ctiques. Tamb茅 s'han de tenir en compte les intoler脿ncies, al路l猫rgies, etc...

P脿gina web dissenyada per: Hugo Hernandez