El nostre menú de Foodtruck

PRESENTACIÓ DEL REPTE

Hem començat un nou repte que consisteix en fer un menú per una food truck.

El dia en que ens van presentar aquest nou repte van venir uns experts especialitzats cada un en una de les cinc premisses i ens van explicar com complir els requisits i també ens van donar uns quants consells. A final de curs hem de tenir preparar un menú Km0 que ha de tenir 5 premisses que són: saludable, segur, sostenible, de proximitat i just socialment.

Per fer el nostre repte van venir els experts i ens van explicar més concretament la seva premisa. Per tenir un menú tota la classe ens hem tingut que separar per parelles o trios i escullir un menú, que te un primer plat ,un segon plat,un postre i una beguda; llavors vam escollir el menú que ens va agradar més i així vam tenir el nostre menú

PRESENTACIÓ DELS INTEGRANTS

Hola, em dic Robert Tomi, i encara que no tingui gaires coneixements culinaris, vinc amb moltes ganes per a treballar en aquest nou repte.

Hola em dic Mariona Noguera, i encara no sé com acabarem això, però estic segura de que acabarem amb la panxa plena!

Hola sóc en Ton Martínez, no m'agrada molt cuinar, sóc més de menjar! Tinc ganes de veure com ens quedarà!

Hola, jo sóc la Mariona Adzarà i crec que m'agradarà bastant aquest projecte perquè m'encanta cuinar.

Hola sóc en Jaume Gassó i crec que el repte de fer el food truck és un repte molt interessant per mi, ja que no sé molt de menjar i podría saber més del que ja sé.

Hola, sóc el Daniel Ruiz, aquest projecte m'agradat bastant (de moment) ja que això és de menjar i m'encanta fer plats (però no tan saludables) i després menjar-los, ¡NYAAM!

Hola, sóc la Violeta Sahid i crec que aquest repte m'agradarà per què m'agrada molt menjar, però no m'agrada gens cuinar.

Hola, em dic Xènia Tehàs i crec que aquest nou repte que ens han presentat és molt interessant per a mi, i per tota la gent que també l'ha començat!

Hola, em dic Martí Losantos i tinc ganes de fer aquest projecte perquè aquest tema sempre m'ha interessat molt i també m'agrada molt cuinar!

Hola, em dic Andrea Dardón i crec que aquest projecte m'agradara, perquè m'encanta cuinar, però no m'agrada gens menjar!

Hola , em dic Mar Sallés i crec que en aquest projecte apendré bastantes coses sobre la cuina i els aliments ja que mai havía parlat gaire sobre el tema.

Hola, sóc en Tao Muñoz i crec que aquest projecte de cuina serà molt divertit i interessant ja que així sabre mes de cuina perque no en sé molt.

Hola, em dic Estela Zabel i no se com acabara tot aixo pero del que n'estic segura es de que aprendre més sobre el tema de la cuina.

Hola, em dic Olivia Berrocal, ja venia amb la idea de que aquí no venim a fer cuinetes si no, que venim a fer un projecte sobre l'alimentació. Però crec que aquest serà un projecte una mica més senzill perquè ens centrarem en un tema més concret.

Hola! Em dic Leonor i crec que aquest projecte pot ser força interessant perquè m'agrada cuinar.

Hola sóc la Paula, crec que m'agradara molt aquest repte

Hola, em dic Carla, jo penso que el repte serà bastant entretingut i divertit, espero anar aprenent durant aquest projecte sobre el tema de cuinar.

Hola, em dic José Antonio Cantero. A la meva família i a mi ens fa il·lusió de que cuini i aquest projecte em donarà eines per aprendre nous coneixements.

Em dic Jorge i m’agrada jugar i poder treballar en grup