Departament      d'Imatge Personal

Proporciona els coneixements necessaris per dur a terme l'aplicació de tècniques d'estètica personal decorativa, l'assessorament al client en el seu àmbit de competència i la presentació de productes, estris i aparells d'ús per a la bellesa. També dels coneixements necessaris per potenciar la imatge personal i assessorar el client, aplicar tècniques de perruqueria per a l'embelliment dels cabells i les tècniques complementàries de manicura, pedicura, arranjament i rasura de barba i bigotis.

Els Graus de la Família Professional d'Imatge Personal que es cursen a l'INS Camps Blancs són els que detallem a continuació.

MATERIALS CURS 2024/2025

Us adjuntem el material del Departament d'Imatge Personal per al curs 2024-2025. Clickeu sobre el material del cicle que us interessi i podreu trobar els documents necessaris per al proper curs. Llegiu atentament TOTS els documents. També teniu la opció de llogar armariets per guardar el material. Podeu consultar els vostres dubtes al correu imp@inscampsblancs.cat 

PORTES OBERTES DEPARTAMENT D'IMATGE PERSONAL

Aquests són els Cicles Formatius de Grau Mitjà de la familia d'Imatge Personal al nostre institut:

Us convidem a visualitzar els vídeos de portes obertes.


CICLES DE GRAU MITJÀ

Perruqueria i Cosmètica Capil.lar

Aquests estudis capaciten per fer la cura i l'embelliment del cabell, l'estètica de mans i peus i l'estilisme masculí, així com comercialitzar serveis i venda de cosmètics, complint els protocols de qualitat, prevenció de riscos laborals i protecció ambiental.

Tenen una durada de 2.000 horas (1.650 al centre educatiu i 350 en un centre de treball) distribuïdas en dos cursos acadèmics.


A la dreta treballs realitzats per les alumnes del CFGM de Perruqueria i Cosmètica Capil·lar.

Alumnes del CFGM Perruqueria i Cosmètica Capil·lar a les diferents sortides que es realitzen al llarg del curs.

CICLES DE GRAU MITJÀ

Estètica i Bellesa

Aquests estudis postobligatoris capaciten per aplicar les tècniques d'estètica personal decorativa, assessorar les persones, presentar productes i estris del sector i gestionar un establiment de bellesa.

Tenen una durada de 2.000 horas (1.650 al centre educatiu i 350 en un centre de treball) distribuïdas en dos cursos acadèmics

A la dreta treballs realitzats per les alumnes del CFGM d'Estètica i Bellesa al mòdul maquillatge. 

Alumnes del CFGM realitzant activitats al mòdul de tractaments facials 

CICLES DE GRAU SUPERIOR

Estètica Integral i Benestar

Aquests estudis capaciten per dirigir i organitzar el desenvolupament dels serveis estètics, planificar i realitzar tractaments estètics relacionats amb la imatge i el benestar i aplicar tècniques estètiques hidrotermals, depilació i implantació de pigments, tot assegurant la qualitat, la prevenció de riscs laborals i la gestió ambiental.

La duració és de 2.000 hores (aproximadament 1.650 en un centre educatiu i 400 en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics.

SERVEI D'ATENCIÓ ALS CLIENTS

Per contactar directament amb el Departament d'Imatge Personal podeu escriure un missatge al següent correu electrònic:

imp@inscampsblancs.cat

Per consultes relacionades amb preinscripció o matrícula cal adreçar-se a la secretaria del centre: 

info@inscampsblancs.cat