Novetats

Destaquem

Benvolgudes famílies,

Com sabeu, aviat s’obrirà el termini d’adscripció de nous alumnes de Secundària. Per aquest motiu, volem obrir-vos el nostre centre i d’aquesta manera informar-vos de la nova etapa educativa a què s’enfronten els vostres fills i filles.

L’equip directiu de l’IES Son Pacs vol convidar-vos a una sessió de portes obertes al nostre centre (Carretera de Sóller, núm. 13) el dia 27 de març a les 19h.

Esperam la vostra assistència per informar-vos de la nostra oferta educativa i respondre els dubtes i incerteses que segur que ara teniu.

Atentament,

El director,

Pere Morell Quadreny

IES Son Pacs, 18 de març de 2019

Circular perill del semàfor

Benvolgudes famílies,

Com sabeu el nostre centre està ubicat a la carretera de Sóller. Tot i que hi ha semàfors just al davant, els cotxes van a molta velocitat i, a vegades, no tenen temps d’aturar-se quan el semàfor es posa vermell. Tot i que des del centre hem fet les reclamacions pertinents, volem demanar-vos que recordeu als vostres fills i filles que, per favor, no passin quan el semàfor està en vermell i que vagin en compte.

Palma, 24 de gener de 2019.


El director,

Pere Morell Quadreny


El proper dijous 14 de març de 2019, l’IES Son Pacs vos convida a la jornada de portes obertes i a conèixer l’oferta formativa de Formació Professional de:
Cicles de Grau SuperiorAdministració i FinancesManteniment Aeromecànic
Cicles de grau mitjà:Instal·lacions Elèctriques i AutomàtiquesInstal·lacions de telecomunicacióElectromecànica de Vehicles AutomòbilsGestió Administrativa
Formació Bàsica:Electricitat i ElectrònicaManteniment de vehiclesEstau tots convidats
Grup alumnes d’ESO, batxillerat en horari de 10 a 13h.Pares, mares i empresaris en horari de 16 a 20h.Tallers preparats pels alumnes dels cicles
A les 18h aperitiu per als assistents.Per favor, confirmau la vostra assistència al correu fp@iessonpacs.cat


VAGA 8 DE MARÇ

Benvolgudes famílies,

Davant la petició de la majoria absoluta dels delegats del centre per sumar-se a la vaga convocada per al dia 8 de març pel Sindicat d’Estudiants amb motiu del dia de la dona treballadora, l'alumnat ha seguit el procediment establert a l'article 14, dret a la manifestació col·lectiva de discrepàncies del decret 121/2010 que estableix els drets i deures dels alumnes i les normes de convivència.

Per això us comunicam aquesta circumstància de vaga per al proper divendres 8 de març.

D'aquest dret n'estan exclosos els alumnes que cursen 1r i 2n d'ESO.

El professorat també està convocat a la vaga general feminista amb motiu del Dia internacional de les Dones.

L'alumnat que decideixi no fer ús del seu dret a vaga serà atès pel seu professorat que no exerceixi el seu dret a vaga i pels serveis mínims fitxats per la Conselleria d’Educació i Universitats.

Com a famílies podeu justificar l'absència. Les activitats de l'institut es desenvoluparan amb normalitat.

Ben atentament,

Pere Morell. Director

Eleccions al Consell Escolar

Proclamació de candidats electes


CE_Proclamacio_candidats.pdf

Premi festival eMove

13.10.2018

Atorgat al curtmetratge "Mentes abiertas"

Notícia publicada a Diario de Mallorca