IES Son Pacs

Calendari curs 2022_23 _Triptic.pdf

Erasmus+ 22-23

Convocatòries de Beques

Convocatória_Job shadowing_profes_Calgary.pdf
Convocatória_Job shadowing_profes_ITALIA ok.pdf
Convocatòria_Job shadowing_profes_HOLANDA.pdf
Assignació provisional alumnes ERASMUS Curs 2022-23.pdf
Convocatoria_beques_curs_22_23_alumnes.pdf

14 professors de distints centres de Mallorca realitzen una estada formativa a Alemanya per conèixer el sistema dual alemany, dins del programa Erasmus+

 

Un total de 14 professors de 4 centres educatius, IES Ses Estacions, Es Liceu, IES Felanitx i IES Son Pacs, han realitzat una estada formativa a Bamberg (Alemanya) on han visitat 2 centres de formació professional per conèixer com és el sistema dual Alemany per als alumnes que cursen estudis de Formació Professional.

Durant aquesta visita, a més a més, han pogut assistir a algunes classes amb alumnes i també visitar algunes de les empreses que acolleixen alumnes de Formació Professional.

Els professors pertanyen a les branques de Administració i Gestió, Informàtica i Comunicacions, Transport i Manteniment de Vehicles i Electricitat i Electrònica.

Aquesta mobilitat s’ha realitzat dins del marc del projecte Erasmus + EuroFP Balears V, coordinat per la Conselleria d'Educació i Formació Professional.


Un alumne de Manteniment Aeromecànic ha realitzat pràctiques formatives postcurriculars a una empresa de manteniment d'avions a Alemanya, en el marc del projecte propi Erasmus+.

 

Un alumne del cicle formatiu de Grau Superior de Manteniment Aeromecànic ha realitzat una estada a Aerodata AG ubicada a Braunschweig Alemanya, empresa dedicada al manteniment d'avions on ha fet unes pràctiques formatives postcurriculars relacionades amb els estudis que ha cursat.

Aquesta mobilitat s’ha realitzat dins del marc del projecte propi de l'Institut Erasmus +.

LLibres curs 2022.23.pdf
presentació centre 20.21 bo.pptx

SON PACS,CASA VOSTRA

Presentació virtual de l'IES SON PACS. En voltes de portes obertes, pantalles i cors oberts!.

(Per a la realització d'aquest vídeo s'han respectat totes les mesures sanitàries. En cap moment de les filmacions hi ha hagut més d'una persona sense mascareta, el fet de veure dues, tres o quatre al mateix plànol és resultat d'efectes i trucatges. És la màgia del cinema).

Convocatória_Job shadowing_profes_ITALIA ok.pdf
Convocatòria_Job shadowing_profes_HOLANDA.pdf