IES Son Pacs

REUTILITZACIÓ LLIBRES DE TEXT, COMPRA LLIBRE ANGLÈS, COMPRA LLIBRE BIOLOGIA

Calendari curs 2022_23 _Triptic.pdfErasmus+ 2021-22. Beques

CONVOCATORIA calendari profes job shadowing Bamberg.pdf
calendari profes job shadowing Bamberg BS3.pdf
calendari_alumnes_GS.pdf

14 professors de distints centres de Mallorca realitzen una estada formativa a Alemanya per conèixer el sistema dual alemany, dins del programa Erasmus+

Un total de 14 professors de 4 centres educatius, IES Ses Estacions, Es Liceu, IES Felanitx i IES Son Pacs, han realitzat una estada formativa a Bamberg (Alemanya) on han visitat 2 centres de formació professional per conèixer com és el sistema dual Alemany per als alumnes que cursen estudis de Formació Professional.

Durant aquesta visita, a més a més, han pogut assistir a algunes classes amb alumnes i també visitar algunes de les empreses que acolleixen alumnes de Formació Professional.

Els professors pertanyen a les branques de Administració i Gestió, Informàtica i Comunicacions, Transport i Manteniment de Vehicles i Electricitat i Electrònica.

Aquesta mobilitat s’ha realitzat dins del marc del projecte Erasmus + EuroFP Balears V, coordinat per la Conselleria d'Educació i Formació Professional.


Un alumne de Manteniment Aeromecànic ha realitzat pràctiques formatives postcurriculars a una empresa de manteniment d'avions a Alemanya, en el marc del projecte propi Erasmus+.

Un alumne del cicle formatiu de Grau Superior de Manteniment Aeromecànic ha realitzat una estada a Aerodata AG ubicada a Braunschweig Alemanya, empresa dedicada al manteniment d'avions on ha fet unes pràctiques formatives postcurriculars relacionades amb els estudis que ha cursat.

Aquesta mobilitat s’ha realitzat dins del marc del projecte propi de l'Institut Erasmus +.

Canvis parades transport escolar Bunyola.

Buenos días,

Debido a las obras que se están realizando en BUNYOLA, nos hemos encontrado dificultades para pasar con nuestros autocares, de hecho, ya hemos dado varios golpes y se ha roto una LUNA de uno de los autocares. Además, para poder pasar por algún tramo hemos intentado mover alguna valla y se han generado graves conflictos y enfrentamientos con los operarios.


Por este motivo pedimos la modificación de la ruta mientras duren las obras, proponiendo que se supriman las siguientes paradas y se reubiquen temporalmente a los usuarios de esas líneas a otras:

  1. Parada Es Garrigo (suprime ) y podemos recogerlos en nueva parada Cementerio de Bunyola

  1. Parada Pg Antoni Estarella 1 y sa Plaça (Bunyola) se pueden recoger en Costa de s'Estació S/n


V66 en el cementerio a las 7:10 h aprox

V67 en el Cementerio a las 7:05 h aprox

V68 en el Cementerio a alas 7:00 h aprox

Rogamos informen a las familias y sea aplicado desde ya.

¡Saludos!

Estela

presentació centre 20.21 bo.pptx

SON PACS,CASA VOSTRA

Presentació virtual de l'IES SON PACS. En voltes de portes obertes, pantalles i cors oberts!.

(Per a la realització d'aquest vídeo s'han respectat totes les mesures sanitàries. En cap moment de les filmacions hi ha hagut més d'una persona sense mascareta, el fet de veure dues, tres o quatre al mateix plànol és resultat d'efectes i trucatges. És la màgia del cinema).


Calendari escolar oficial curs 2021-2022