el web dels reptes del PoblEnou

Benvinguts a Poblenou Innova, el web dels reptes de l'Institut Poblenou.

Un dels nostres grans objectius com a Institut de Formació Professional, i que neix del Projecte Educatiu de Centre, és afavorir el desenvolupament de les competències professionals, personals i socials dels nostres alumnes i a més a més, establir i consolidar relacions amb empreses i institucions del nostre entorn més proper.

En aquesta web trobareu reptes, propostes o encàrrecs reals d'empreses i associacions del barri de Poblenou o d'arreu del territori a les quals vosaltres, amb els coneixements que esteu adquirint i l'ajut del vostre professor-tutor/a de projecte, podeu proporcionar solucions.

Creiem que aquesta és una manera immillorable de què desenvolupeu aquelles competències que necessiteu per la vostra propera incorporació al món laboral i, a més a més, oferir-vos la possibilitat de cooperar i oferir solucions als veïns i veïnes del nostre barri.

En cas que necessiteu més informació sobre el repte o vulgueu posar-vos en contacte amb l'empresa o entitat heu d'adreçar-vos al vostre tutor/a de projecte o escriure un email a innovacio@iespoblenou.org

Som-hi!