Hemeroteca

Pàgina web del grup de 4t de PRAQ del curs 2019/20

Núria Mainez, alumna de 2n de Batxillerat, 3ª finalista de la IV Olimpíada d'Anglès com a Primera Llengua Estrangera

Èxit de la campanya de donació de sang del dia 10 de Març

Entrevista al programa "Al dia" d'IB3 Ràdio de 14/05/20

Conchita Suau

Entrevista al programa "Al dia" d'IB3 Ràdio de 13/05/20

Núria Taberner

Entrevista al programa "La Gran Vida" d'IB3 Ràdio de 02/05/20

Conchita Suau, Núria Taberner i Desi Plamenova

Entrevista publicada al diari Última Hora de 26/05/20:

Conchita Suau

Erasmus+ en temps del COVID-19

Entrevista a Conchita Suau al Newsletter del SEPIE

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image
 • Erasmus+ en temps de coronavirus

Tres alumnes del cicle formatiu Tècnic en Cures Auxiliars d’Infermeria de l’IES Marratxí continuen durant la pandèmia de COVID-19 amb les pràctiques que van iniciar al novembre de 2019 gràcies a les beques Erasmus+ de la Conselleria d’Educació. Dues d’aquestes alumnes, Núria Taberner i Desi Plamenova, fan feina a una residència per persones majors de la ciutat de Turku (Finlàndia), mentre que l’altra alumna, Conchita Suau, fa les seves pràctiques a l’hospital de referència de la ciutat de Rendsburg (Alemanya).

Més informació en aquest document:

Erasmus+ en temps de coronavirus

 • Desembre'19 IES Marratxí Bon Nadal (Alumnes de Cultura Audiovisual)

Recull d'imatges i moments just abans de les festes de Nadal.

 • Èxit del sopar solidari de 2n d'ESO

Com a cloenda del projecte del primer trimestre es va celebrar un sopar solidari en favor del Casal Solidari - ONG Gent del Món.

 • Simulacre d'incendis

Dia 12 de desembre de 2019 es va fer el simulacre d'incendis, enguany amb la presencia dels bombers del Consell de Mallorca i de la policia local de Marratxí.

 • Jornada de convivència

Dimarts dia 26 de novembre els delegats i delegades del centre varen participar a la Jornada de convivència.

 • Dia contra la violència masclista

Cartell de les alumnes de PRAQ en favor del 25N, dia contra la violència masclista

 • Homenatge a Jaume March

L'IES Marratxí va retre, dia 17 d'abril, un homenatge a Jaume March, el qual va ser director del centre entre l'any 2002 fins al 2015 (recordau que va morir dia 7 de gener d'enguany).

L'acte comptà amb l'assistència, entre d'altres, del director actual Jaume Pau Mateu, el batle de Marratxí Joan Francesc Canyelles, la regidora de Serveis Socials i Educació, Aina Amengual, el batle de Santa Maria del Camí, Colau Canyelles o el conseller Martí March. També hi pogueren assistir voluntàriament alumnes i professors de l'IES Marratxí.

Des d'ara, la biblioteca de l'IES Marratxí durà el nom de Jaume March Serra, per servar el record de qui va ser el seu director i per la bona tasca que hi realitzà durant anys.

Imatges de l'homenatge

 • Entrega de doblers a Mallorca Sense Fam

El passat 26 de Març DE 2019 es va procedir a l'entrega del xec simbòlic a l'ONG de Mallorca Sense Fam, amb els doblers que es va recollir del sopar solidari celebrat a l'IES Marratxí (Projecte de 2n d'ESO, Cuinam per fer feliços).

Trobareu més imatges de l'acte a la fototeca

 • IV MARXA PER LA IGUALTAT

Divendres 24 de març un centenar de marratxiners es varen afegir a la iniciativa de l'IES Marratxí i l'Ajuntament de Marratxí de participar a la IV Marxa per la Igualtat que organitza l'Ajuntament de Palma. El grup de Marratxi lluïa una camiseta dissenyada per la professora Joana Cabot.

 • SETMANA FEMINISTA

L'IES Marratxí és un dels més de 90 centres adherits a la iniciativa de celebrar una Setmana Feminista als centres educatius al voltant de dia 8 de març. Enguany també s'ha afegit a la iniciativa la FAPA.

 • I Congrés d'Innovació Educativa

L'IES Marratxí va presentar al I Congrés d'Innovació Educativa un pòster per donar a conèixer els nostres projectes a 1r i 2n d'ESO.