Info COVID-19

  • INICI DEL SEGON TRIMESTRE:

Benvolgudes famílies,


Vos adjuntam una circular del director general de Planificació, Ordenació i Centres sobre el retorn a l'escola després d'aquests dies de vacances.

Circular famílies inici segon trimestre

La tornada al centre es farà dia 10 de gener, com estava previst, i seguirà les condicions que estableix el nostre Pla de contingència:

  • obligatorietat de l'ús de mascareta en tot moment al centre (excepte al moment de berenar, que es guardarà la distància),

  • distància d'1,2 metres dels alumnes a l'aula (no podem ampliar aquesta distància fins a 1,5m si volem garantir la total presencialitat)

  • ús de mesuradors de CO2 a tots els espais amb alumnes

  • mínima mobilitat de l'alumnat (això significa seguir sense desdoblaments a les assignatures més pràctiques, i seguir amb dos professors d'anglès a l'aula a totes les hores i tots els grups d'ESO)

  • entrades, sortides i itineraris diferenciats al centre per tal d'evitar aglomeracions


Per tal de garantir la seguretat de l'entorn de l'escola i per preservar la total presencialitat de l'alumnat vos demanam que recordeu els vostres fills i filles la necessitat de l'ús correcte de la mascareta en tot moment i l'obligatorietat de respectar totes les normes COVID del centre. També vos recordam la importància que l'alumne no vagi al centre si té símptomes de la malaltia.

Entre tots farem que la tornada al centre sigui segura i el més normal possible, en benefici especialment dels alumnes, per garantir l'ensenyament presencial a tots els nivells.

Salutacions,

Equip directiuMascaretes IES MARRATXI

Aquestes són les mascaretes de l'IES Marratxí que hem entregat o entregarem a tot l'alumnat del centre.

Repartirem una mascareta per a cada alumne, per tal que prengui consciència de la importància del seu ús. Evidentment es poden dur mascaretes diferents.

Recordam que és obligatori l'ús de mascareta al centre i que és important dur-ne una de recanvi a la motxilla

A les imatges també trobareu les característiques tècniques de les mascaretes de l'IES Marratxí