Protocol de classes

a distància per a alumnes

L'eina principal per coordinar les classes a distància que has de consultar durant tot l'horari lectiu és:

Classroom

És imprescindible que entris al classroom a l'hora de cada matèria, així veuràs si el professor ha deixat feina per a aquella hora o, en el cas de nivells superiors com batxillerat, si hi ha programada una classe en directe. En aquest darrer cas, trobaràs l'enllaç de Meet Hangouts o Youtube Directe per participar-hi. Us recordam que tots els enllaços de materials i classes a distància són privats i no es poden compartir amb ningú.

A més a més, totes les tasques, treballs i activitats es lliuraran a través del classroom. Recorda que si tens qüestions per consultar al professor, tens dues possibilitats:

-afegir un "Comentari de la classe" dins la tasca on tens el dubte i així la resta de la classe també n'estarà al corrent

-fer un "Comentari privat" al professor dins la tasca on tenguis el dubte

A més a més, recorda revisar, com cada dia:

Correu

El correu és l'eina principal de comunicació. Tots les comunicacions importants t'arribaran per correu.

Calendari

El calendari serà el lloc on trobaràs els esdeveniments del centre

Per participar a les classes en directe, trobaràs l'enllaç al teu classroom que et durà a:

meet

A l'aplicació Meet podreu fer una videconferència en directe. És convenient que silencieu el micro i només l'activeu si heu de dir alguna cosa o si el professor us ho demana. També existeix la possibilitat que s'enregistri la sessió per compartir-la en vosaltres a través del classroom.

Directes a youtube

Els directes de youtube us permetran accedir a una classe en directe i poder interactuar a través del xat per escrit en cas que el professor us ho indiqui. Recordau que, una vegada acabada la sessió, queda enregistrada i penjada en privat i hi podeu accedir al mateix enllaç.

IMPORTANT: Tots els enllaços que us facilitin són privats i no es poden compartir en ningú, encara que sigui del centre.