X EDICIÓ DE FICCIONS.

L’ART DE CREAR HISTÒRIES

Els alumnes d’ESO3 i ESO4 de L’IES Guillem Cifre de Colonya enguany han tornat a participar al concurs literari FICCIONS, L’AVENTURA DE CREAR HISTÒRIES.

D’un total de 3593 participants, tres dels nostres equips han arribat a la final. Dia 17 de maig a Ca n’Oleo(Palma), les històries de dos grups de 4t d’ESO varen quedar finalistes.

Maria Àngels Axartell Carsi, Maria Campomar Pons i Roser Seguí Molina del grup NITBLANCA i Antònia M Axartell Carsi , Antònia Maria Axartell Gómez i Paula Palou Bauçà del grup PAREM EL TEMPS varen ser finalistes d’honor d’aquesta desena edició i una història de 3r d’ESO va guanyar el segon premi de Mallorca. Va ser el grup MC1313 format per Clara Ripoll París i Mireia Llabrés Bauzà, aquesta darrera de l’IES Alcúdia. Amb paraules de l’ànima de FICCIONS, Josep Ritort “a ca n’Oleo forjarem el millor planter de les lletres catalanes”.

Enhorabona a les escriptores i que segueixin escrivint!

Si clicau a l'enllaç podreu escoltar l’entrevista que avui Ràdio Pollença ha fet a les joves escriptores de l’IES Guillem Cifre de Colonya i que quedaren finalistes enguany al concurs literari FICCIONS. L’ART DE CREAR HISTÒRIES.


http://www.radiopollença.net/programes/entrevistes-matins/