Orientació Acadèmica

CURS 2018-19

SEGUIM AMB L’ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA!!


13 de febrer de 2019

Un cop més la UIB visita el nostre centre per explicar als alumnes de 2n de batxillerat els requisits i els procediments d’accés i d’admissió a la Universitat, l’oferta d’estudis que imparteix la UIB i els recursos que tenen els futurs alumnes al seu abast.

Un any més ens visiten diferents Universitats i visitam la Fira d'UNITOUR!!


30 de gener de 2019

La Universitat de Pompeu Fabra va visitar el nostre centre (un any més) per donar a conèixer a l’alumnat de 2n de batxillerat els graus que ofereix la UPF, les seves sortides professionals i què representa ser estudiant universitari, particularment, de la UPF.

El passat 15 de novembre els alumnes de 2n de batxillerat van visitar la fira d'UNITOUR (Saló d'Orientació Universitària) que es va realitzar al Palau de Congessos de Palma.

El passat 14 de novembre la Universitat de Girona va oferir als alumnes de 2n de batxillerat una xerrada informativa sobre l'oferta de graus i Serveis de la UdG.

El passat 6 de novembre CESAG (Centre d'Ensenyament Superior d'Alberta Giménez) va visitar el nostre centre per explicar als alumnes de 2n de batxillerat els graus universitaris i cursos d'especialització que ofereixen, així com també les seves instal·lacions, beques, etc.