Erasmus+

 IES Alcúdia


CONVOCATÒRIA ERASMUS+ 

Curs 2022-23

erasmusiesalcudia_2223.mp4

A mitjans març l'IES Alcúdia es troba immers en els preparatius de les estades formatives a l'estranger d'alguns dels nostres alumnes de Formació Professional, que han aconseguit una beca Erasmus+ per a realitzar les pràctiques dels seus estudis en un altre país de la Unió Europea. Les destinacions són variades i inclouen regions d'Irlanda, Itàlia i Països Baixos.

Set seran els alumnes que iniciaran les seves FCT (Formació en Centres de Treball) entre els mesos de març i maig en diferents empreses d’Hoteleria i Administració que els acolliran per a contribuir així al seu desenvolupament professional als països abans esmentats. Dos d'ells, a més, podran viure aquesta experiència durant tres mesos.

Així mateix, i dins del marc Erasmus+, l'IES Alcúdia també du a terme labors d'intermediació amb l'institut professional de Lisboa “Escuela Profesional Almirante Reis”. L'entitat portuguesa ha enviat a Mallorca a quatre dels seus alumnes de turisme, els qui faran les seves pràctiques en cadenes hoteleres de renom en la Zona Nord.

Aquestes companyies, com a ZAFIRO HOTELS i ALLSUN-HOTELS, acullen de manera altruista als nostres estudiants i dediquen bona part del seu temps a formar als alumnes i a ensenyar-los les competències professionals que els permetran desembolicar-se amb èxit en el seu àmbit laboral.

De fet, gràcies a aquestes, entre altres entitats que col·laboren amb l'IES Alcúdia. Any rere any, contribueixen al desenvolupament acadèmic d'aquests joves. Així el nostre centre pot oferir una millor qualitat educativa i professional tant als seus alumnes com a la societat, per la qual cosa, des del centre, s'anima a totes aquelles empreses al fet que donin suport a aquestes iniciatives, que són les que fomenten l'excel·lència dins dels estudis de Formació Professional.

2a convocatòria info alumnat Erasmus+.docx (1) (1).pdf
1a convocatòria info alumnat Erasmus+.pdf

LLISTAT DEFINITIU SELECCIÓ ALUMNAT ERASMUS+ 2022/23

definitiu 2022-23.pdf

LLISTAT PROVISIONAL SELECCIÓ ALUMNAT ERASMUS+ 2022-23

provisional bo.pdf

INSTRUCCIONS PARTICIPANTS CONVOCATÒRIA ERASMUS+ 2022-23

convocatòria proves 2223.pdf
NOU.pdf

LLISTAT DEFINITIU PARTICIPANTS CONVOCATÒRIA ERASMUS+ 2022-23

llistatdef.participants2223.pdf

LLISTA PROVISIONAL PARTICIPANTS CONVOCATÒRIA ERASMUS+ 2022-23

Sin título.pdf

Cicle Formatiu Grau Bàsic Cuina i Restauració

Convocatòria E+ alumnes GB IES Alcudia 22-23.pdf

Cicles Formatius Grau Mitjà

GM_E+_2223_convocatoria

Autorització DRET IMATGE MENORS D'EDAT

Autorización_imagen_menores .pdf

Autorització DRET IMATGE ADULTS

Autorización_imagen_adultos.pdf
ERASMUS+ PPT 2022-23

Ja tenim la Carta ECHE 2021-27!!!

ECHE COMPLETA_signada