II TORNEIG D'ESCACS PRÍNCEP DE VIANA

Benvinguts a la pàgina oficial del torneig d'escacs de l'Institut Príncep de Viana, aquí trobareu la informació del II torneig d'escacs, tothom que vulgui participar tindrà temps per fer-ho fins al dia 31 de gener. Començarà el dia 4 de Febrer, fins al dia 11 de Març (aproximat) a les hores del primer i segon pati. En aquest torneig podrà participar tant l'alumnat com el professorat de l'institut.

El dia 1 de Febrer al primer pati, a la Sala Polivalent, es farà una presentació per explicar com funcionarà el torneig i direm els grups i el calendari de les partides.

A més, sempre esteu convidats a jugar qualsevol dia a la Sala Polivalent als escacs.


Aquest torneig té el suport de la plataforma Chess24, la plataforma més important per a jugar i aprendre als escacs, que també retransmet les partides més importants com el duel de Carlsen-Caruana. Jústament aquests duels que varen tenir l'any passat, la retransmissió en directe va arribar a tenir més de 40.000 espectadors. Aquestes van ser comentades per el Gran Mestre Internacional Pepe Cuenca (2516 d'elo FIDE, número 12 a Espanya) i el Mestre Internacional David Martínez, també anomenat com El Divis. Aquests cracks actualment, mitjançant el seu sentit del humor i anàlisi als escacs, s'han convertit en les persones que més influència tenen als escacs a nivell nacional.

Són aquests, en especial Pepe Cuenca, que han donat suport a aquest torneig, i que de fet, han col·laborat als premis. És tot un honor.

EL PROBLEMA DEL DIA

Aquí us deixem el nostre problema del dia. Cada dia s'actualitza i n'hi ha de diferents nivells: