Ràdio Les Vinyes

Com ja sabeu, l’alumnat de 2n d’ESO estem realitzant, en el marc del Projecte Transversal del tercer trimestre, un programa de ràdio sobre les nostres experiències a l’Escala que volem culminar amb una emissió en directe de “LES VINYES EN DIRECTE des del nostre estudi instal·lat a la biblioteca de l’Institut.


Els Projectes Transversals ens serveixen per a desenvolupar competències i aprenentatges que van més enllà del contingut disciplinar i impliquen iniciativa, resolució de reptes i situacions reals, treball en equip i la creació d'un producte entre tot l’alumnat de la promoció.


Dins del procés de treball d’un projecte, un aspecte molt important és l’exposició pública del producte realitzat. L’activitat d’aquestes dues setmanes conclou, amb un programa dirigit a les famílies i conduit pel propi alumnat. A més, teniu l’encàrrec de valorar les seves intervencions al llarg del programa, per la qual cosa, us convoquem el dimecres 20 de juny, entre les 17 i les 19h a la biblioteca del centre. Ens faria molta il·lusió comptar amb la vostra presència i les vostres valoracions!


A més us informem que a la web del centre podreu trobar aviat una notícia amb l’enllaç a la pàgina web del projecte on també podreu trobar els enllaços a tots els àudios.LES VINYES EN DIRECTE (Directe biblioteca final) (online-audio-converter.com).mp3

Aquí trobareu l'enllaç a l'audio del programa ;)