Καλωσόρισες!


Καλωσόρισες στο εκπαιδευτικό ταξίδι επίλυσης προβλημάτων. Σχεδιάσαμε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για να ενισχύσουμε της ικανότητες επίλυσης προβλημάτων σου και να σου μάθουμε να ανταπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο εύρος υλικών, από παιχνίδια μέχρι βίντεο, θα περάσεις από διαφορετικά επίπεδα εκπαίδευσης και γνώσης, αποκτώντας badges όσο προχωράς.

Γιατί είναι σημαντική η επίλυση προβλημάτων;

Κάθε μέρα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά προβλήματα. Με σκοπό να αντιμετωπίσουμε σωστά, πρέπει να σκεφτούμε αναλυτικά και δημιουργικά, και σίγουρα να είμαστε αποτελεσματικοί στην εύρεση της σωστής λύσης!

Ποια είναι η διαδικασία;

Υπάρχουν τρία στάδια στο ταξίδι γνώσης σου. Είσαγωγη, συμμετοχή και παρουσίαση. Σε κάθε στάδιο θα σου ζητηθεί να ασχοληθείς με διαφορετικό υλικό. Όσο προχωράς θα παρακολουθούμε την δραστηριότητά σου και όταν θα φέρνεις εις πέρας το κάθε στάδιο, θα λαμβάνεις ένα badge. Τα πρώτα δύο στάδια είναι πιο θεωρητικά, όπως βίντεο, ραδιοφωνικές εκπομπές και, προφανώς, το φανταστικό παιχνίδι μας! Το τρίτο στάδιο είναι πιο πρακτικό. Είναι μία ευκαιρία να μας δείξεις τις δικές σου ικανότητες. Το στάδιο της παρουσίασης έχει να κάνει με την επίδειξη των δεξιοτήτων επικοινωνίας σου με τον συνομιλητή σου και την αναγνώριση των δεξιοτήτων αυτών εν δράσει.