Καλωσόρισες


Καλωσόρισες στο εκπαιδευτικό ταξίδι ηγεσίας. Σχεδιάσαμε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για να ενισχύσουμε τις δεξιότητες ηγεσίας σου και να σε βοηθήσουμε να σκέφτεσαι και να πράττεις σαν ηγέτης. Χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο εύρος υλικών, από παιχνίδια ως TED talks, θα προχωρήσεις σε διαφορετικά επίπεδα μάθησης, κερδίζοντας badges καθώς προχωράς.

Γιατί είναι σημαντική η ηγεσία;

Η ηγεσία είναι σημαντική εφόσον προσφέρει μία ξεκάθαρη εικόνα και βοηθάει τους πάντες να δουλεύουν για ένα κοινό σκοπό. Το να είσαι καλός ηγέτης είναι ανεκτήμιτο προσόν, όχι μόνο στην καριέρα αλλά και στην ζωή σου. Το να έχεις αυτοπεποίθηση και την ικανότητα να βοηθάς αυτούς γύρω σου θα οδηγήσει στην επιτυχία.

Ποια είναι η διαδικασία;

Υπάρχουν τρία στάδια στο ταξίδι γνώσης σου. Είσαγωγη, συμμετοχή και παρουσίαση. Σε κάθε στάδιο θα σου ζητηθεί να ασχοληθείς με διαφορετικό υλικό. Όσο προχωράς θα παρακολουθούμε την δραστηριότητά σου και όταν θα φέρνεις εις πέρας το κάθε στάδιο, θα λαμβάνεις ένα badge. Τα πρώτα δύο στάδια είναι πιο θεωρητικά, όπως βίντεο, ραδιοφωνικές εκπομπές και, προφανώς, το φανταστικό παιχνίδι μας. Το τρίτο στάδιο είναι πιο πρακτικό. Είναι μία ευκαιρία να μας δείξεις τις δικές σου ικανότητες. Το επίπεδο της παρουσίασης έχει να κάνει με την επίδειξη των ηγετικών σου δεξιοτήτων!