Καλώς ήρθατε


Καλώς ορίσατε στο μαθησιακό ταξίδι ευελιξίας. Έχουμε σχεδιάσει αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για να ενισχύσουμε την ικανότητα ευελιξίας σας και να σας μάθουμε πώς να βελτιώσετε την προσαρμοστικότητα σας στις αλλαγές. Χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα υλικών, από παιχνίδια έως TED talks, θα προχωρήσετε σε διαφορετικά επίπεδα μάθησης, κερδίζοντας badges καθώς προχωράτε.

Γιατί είναι σημαντική η ευελιξία;


Η ευελιξία είναι η ικανότητα προσαρμογής του τρόπου σκέψης και του τρόπου αντίδρασης σε διαφορετικές καταστάσεις. Η ευελιξία σας επιτρέπει να αναλύσετε μια κατάσταση και να βρείτε εναλλακτικά σχέδια για την επίτευξη των στόχων ή των απαιτήσεών σας. Είναι σημαντικό να αποκτήσετε αυτήν την ικανότητα για να επιβιώσετε και να ευδοκιμήσετε σε έναν ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο.

Πως λειτουργεί;


Υπάρχουν τρία στάδια στο μαθησιακό σας ταξίδι. Εισαγωγή, συμμετοχή και παρουσίαση. Σε κάθε ενότητα θα σας ζητηθεί να ασχοληθείτε με διαφορετικά υλικά. Καθώς προχωράτε, θα παρακολουθήσουμε τη δέσμευσή σας και καθώς επιτυγχάνετε κάθε στάδιο, θα λαμβάνετε ένα σήμα. Τα δύο πρώτα στάδια είναι πιο θεωρητικά, με βίντεο, podcast και φυσικά το παιχνίδι μας. Το τρίτο στάδιο είναι πιο πρακτικό. Είναι μια ευκαιρία για εσάς να μας δείξετε αν το έχετε! Το στάδιο παρουσίασης είναι να μοιραστείτε τις ικανότητες ευελιξίας σας με την ομάδα σας και να αποκτήσετε αναγνώριση της ευελιξίας σας στη δράση.