Wat?

??? WAT ??? - De ouderraad van ’t Veertjesplein!

Waar is da feestje?

De ouderraad houdt van feestjes

Het eetfestijn, het grootouderfeest, de kerstdrink, het schoolfeest,… als ouderraad organiseren we zelf graag feestjes, of steken onze handen uit de mouwen op andermans feestje. Niet alleen omdat we het graag gezellig houden, maar ook om geld in het laatje te brengen voor de school.

Safety first!

Binnen de ouderraad houden enkele mensen zich bezig met het creëren van een veiliger schoolomgeving. Een creatieve groep die regelmatig activiteiten rond verkeer organiseert. Streepje en Bolleke zijn ondertussen goed gekend bij onze kinderen!

Kunnen wij het maken? Nou en of!

Op een school is er altijd wel iets te repareren of te verfraaien. U heeft vast al gemerkt dat de speelplaats de voorbije jaren speelser én veiliger is geworden, de refter geschilderd werd, kunstgras is aangelegd, de zandbak een update kreeg enz. Onze kinderen verdienen een leuke schoolomgeving!

Money money money…

De ouderraad heeft heel wat inkomsten, hoofzakelijk van het eetfestijn en de koekjesslag. Uitgaven gebeuren steeds in overleg met de school. Zo zijn er onder meer speeltuigen, picknicktafels, kunstgras, fietshelmen, een verkeersparcours, speelgoed in de opvang en zo veel andere zaken gekocht. En nu wordt er gespaard voor meters en meters en meters gordijnen.

Talking Heads

Op onze vergaderingen komen niet enkele onze eigen activiteiten aan bod, maar steek je ook heel wat op over de organisatie van de school. De ouderraad doet op een constructieve manier suggesties ter verbetering van de school. Elke ouder kan een onderwerp aanbrengen om te bespreken, spreek daartoe gerust een lid van de ouderraad aan of stuur een mailtje naar ouderraadveertjesplein@gmail.com.


Werkgroepen binnen de ouderraad

Innovatie

David, Veronique, Sofie

Verkeer

Katia, juf Elien, juf Lut, meester Wim, juf Hilde, juf Melissa, Valerie

Klusjes

Vincent, David

Ontbijtactie

Katia, Sofie, David, Véronique, Vincent, Amy, Leen

Koekjesslag


Eetfestijn

Isabelle, David, Kristof, Sofie, Valerie, Katia, Pascal

Kerstdrink

Amy, Sofie, Leen

Grootouderfeest

Sofie, Amy, Leen

Afscheid zesdes

Leen, Amy, Pascal, Sofie, Katia

Schoolfeest


Sinterklaas

Sofie

Parochieraad

Veronique

Schoolraad

Amy, Katia

Speelplaats

Sofie, Amy, Katia

Kwis

David, Cedric, Gino, Kristof