Veerstraat 10

9160 Lokeren

09/348.46.92

directie@veertjesplein.net

Ter herinnering: op vrijdag 23 februari 2018 is er geen school voor de kinderen wegens pedagogische studiedag.

Affiche infoavond studiekeuze 2018.pdf

We zijn terecht fier op onze totale opbrengst ten voordele van VZW Emiliani. Er werd maar liefst een bedrag van 4350 euro opgehaald. Deze cheque wordt morgen in Wachtebeke overhandigd. Dank aan iedereen die zijn steen (tje) heeft bijgedragen.


We zijn super trots

Flyer.pdf
Poster Lokeren DEFINITIEF 2017-2018.pdf
SIZ_lokeren_3luik_FINAAL 2017-2018.pdf

Beste ouders, familie en sympathisanten

Hier volgt een warme oproep:

dit jaar neemt onze school deel aan de warmste week van Music for life ten voordele van vzw Emiliani. De opbrengst zal onder meer gebruikt worden voor een nieuwe warmwatermatras in de snoezelruimte.

Op de kerstmarkt die de school organiseert op 15 december 2017 zullen er zelfgemaakte warmtekussentjes verkocht worden. De kussentjes zijn te koop via voorverkoop en op de kerstmarkt.

Bestellen kan door het ingevulde strookje aan de school te bezorgen of een mailtje te sturen naar ouderraadveertjesplein@gmail.com of alexandra.depauw@skynet.be

De cliënten van Emiliani, de school en de ouderraad danken je van harte.

De school is gesloten vanaf zaterdag 28 oktober tot en met zondag 5 november. We wensen iedereen een fijne vakantie toe.

De inschrijvingen voor het eetfestijn sluiten maandag af.

Schrijf jullie dus zeker nog in.


Graag tot dan.

Aandacht: op vrijdag 13 oktober is er geen school wegens facultatieve verlofdag.De school start elke dag om 8.30 uur. Dit is geldig voor alle kinderen. Dit is trouwens het tijdstip waarop de kinderen op de speelplaats moeten zijn.

We dringen er dus op aan jullie kinderen tijdig naar school te brengen.

Een dikke pluim voor wie steeds de juiste attitude heeft.Op vrijdag 22 september komen naar jaarlijkse traditie de reuzen op bezoek. Welkom om 14.45 uur voor de dansjes. Daarna is er nog een markt op het verkeersvrij plein. Steun ook onze school door het standje te bezoeken en te kopen van de zelfgemaakte lekkernijen.

Op vrijdag 22/09 is het Strapdag. Hieronder kunnen jullie alvast het Straplied terugvinden.

Straplied

We zijn met de boot vertrokken voor onze reis rond de wereld. De dag werd goed ingezet. Iedereen is er klaar voor.

Voor foto's zie fotoboek.

Klaar voor de start? Klaar om mee de reis rond de wereld te ontdekken?

Het ganse team staat enthousiast klaar om jullie morgen te verwelkomen. Hoe? Dat houden we nog even geheim.

Graag tot morgen allemaal!


Aandacht, aandacht: zoals elk schooljaar is de start van het nieuwe schooljaar op vrijdag 1 september!

We respecteren het offerfeest van de moslims. We wensen jullie een fijne feestdag toe.

Maar voor het geval jullie pas in de namiddag zouden starten met feesten, zou het fijn zijn dat de kinderen toch aanwezig zijn in de voormiddag en zo de start en afspraken meemaken.

Openklasdag op dinsdag 29 augustus om 17.00 uur

Een nieuw schooljaar starten…. Spannend, zowel voor de kinderen, de ouders als de leerkrachten. Daarom plannen we ook voor het komende schooljaar een open klasdag. Deze gaat door op dinsdag 29 augustus. Zowel ouders als kinderen kunnen kennismaken met de leerkracht en de klas. We voorzien een kennismakingsmoment en infomoment van 17.00 uur tot 18.00 uur voor de kleuters en het eerste leerjaar. De kinderen kunnen buiten spelen. Vanaf het 2de leerjaar start de kennismaking en info om 18.00 uur tot 19.00 uur. De kleinsten ( K1 en K2) kunnen in de klas blijven terwijl hun ouders luisteren naar de info van de leerkrachten.