Oudercomité

Het oudercomité wil een overlegplatform zijn tussen ouders en school. Het is een aanspreekpunt voor alle ouders en/of leerkrachten die vragen hebben bij de werking van de school of beter nog… suggesties hebben om onze schoolomgeving nog aantrekkelijker en interessanter te maken voor onze kinderen.

Maar we doen meer : teneinde extra fondsen te voorzien om de leefbaarheid en de aantrekkelijkheid van onze toffe school nóg te verhogen, organiseren we een aantal activiteiten, zoals het herfstrestaurant, quiz, moederdagontbijt, zomerfeest... We bieden ook informatieve avonden aan zowel op school als op verplaatsing.

Kortom, de ouderraad is een actieve groep van ouders die het goed voor hebben met onze school en bereid zijn ook in hun vrije tijd hieraan mee te werken.

Kernteam:

Voorzitster

An Anné

Penningmeester

Saskia Caeldries

Secretariaat

Leen Podevyn

contact :

secretariaat oudercomité : oudercomitedepalster

Medewerkers van het oudercomité

Davy De Smet - Christof De Witte - Joke De Wispelaere - Yves Dolieslager - Eline Hamerlinck -Frederieke Jeangout - Kimberley Naudts - Griet Noë - Kelly Pallet - Eva Quintelier - Wouter Vandecappelle - Van De Walle Davy - Steven Van Damme - Liesbet Van Poucke .


Bezoek onze facebookpagina