Oudercomité

Het oudercomité wil een overlegplatform zijn tussen ouders en school. Het is een aanspreekpunt voor alle ouders en/of leerkrachten die vragen hebben bij de werking van de school en suggesties aanreiken om onze schoolomgeving aantrekkelijker en interessanter te maken voor onze kinderen.

Naast dit doet het oudercomité nog veel meer. Zo trachten zij extra fondsen te voorzien om de leefbaarheid en de aantrekkelijkheid van onze school te verhogen, organiseren ze hun eigen activiteiten en ondersteunen ze onze schoolse activiteiten. Zomerfeest, herfstwandeling, een leuke quiz of het Moederdag-ontbijt, alles wordt met de glimlach uitgevoerd.

Kortom, de ouderraad is een actieve groep van ouders die het goed voor hebben met onze school en bereid zijn ook in hun vrije tijd hieraan mee te werken. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze facebookpagina.

Voorzitter/penningmeester/secretariaat

An Anné en Saskia Caeldries en Leen Podevyn

Team:

Steven Van Damme, Wouter Vandecapelle, Davy Vandewalle, Christof De Witte, Eva Quintelier, Yves dolieslager, Joke De Wispelaere, Rianne Van Moorhem, Kristof Steurbaut, Nathalie Baele, Evelien Caeldries, Natasja De Troch, Jan Paelinck.