Vitralii

1

vitralii

2

vitralii

3

vitralii

4

vitralii

5

vitralii

                                

Preţ per bucată: 100 Lei

Dacă doriţ una sau ma multe icoane puteţi să îi scrieţi lui Adam Curta pe adresa de mail: adamcurta@yahoo.com

Fiecare icoana are un numar. Specificaţi titlul si numarul lucrarii de care sunteţi interesat, iar noi vom lua legatura cu dumneavoastră.

Toate icoanele prezentate  sunt pictate manual respectand tehnici vechi de sute de ani, fapt pentru care pictorul şi-a caştigat un renume internaţional.

Contact     Icoane    

Toate drepturile de autor sunt rezervate.

     icoane  colinde muzica  artizanat   expozitii si targuri  pagina principala  cuvantari  formatie evenimente contact

Termeni si conditii:   

Accesarea acestui site reprezinta acordul dumneavoastra in ceea ce priveste termenii si conditiile legate de drepturile de autor si intreaga activitatee pe care o veti desfasura pe sau in legatura cu site-ul nostru.

Toate drepturile de autor sunt rezervate si apartin sitului: www.icoanepesticlaartizanat.ro

Imaginile , textul sau muzica acestui site sunt protejate de legea drepturilor de autor.

Copierea sau imprimarea de imagini in orice scop fara acordul administratorilor sitului este strict interzisa si pedepsita de lege.

Doar clientii nostri au dreptul de a face reclamatii oficiale sau neoficiale referitoare la produsele si obiectele noastre de activitate si nici macar in aceste cazuri nu permitem 

imprimarea de imagini sau incalcarea dreptului de proprietate intelectuala pentru orice material  vizual sau audio prezent pe site.

Accesarea acestui site in scopul de a ne crea prejudicii sau a ne face reclamatii fara a fi fost clientul nostru este strict interzisa.