WELKOM BIJ BASISSCHOOL 'T ZONNETJE MELVEREN


Onze website biedt u informatie over onze school. In het menu bovenaan kan u een keuze maken en vindt u alle info over de werking van de school.

We werken overigens hard aan onze website om u telkens zo goed mogelijk te informeren!

Had u toch graag wat extra informatie gehad, kan u ons ook steeds contacteren via 011/68 33 80 


De klimaatweek is 1 van de themaweken die binnen ons jaarthema past. Op donderdag 01/02 organiseren we een klimaatmars met gepimpte kledij.
Vrijdag 02/02 houden we een repaircafé. Kom gerust bij ons langs om klein elektro te laten repareren en ondertussen iets te drinken.
Iedereen welkom!

Inschrijven voor onze lekkere ontbijtmanden kan via de webshop, bovenaan in de knoppenbalk op deze site!

De eerste inschrijvingen voor schooljaar 2024-2025 starten weldra. Neem alvast eens een kijkje op de website www.naarschoolinsinttruiden.be of maak een afspraak op onze school!

Sponsors gezocht!


Onze kleuterspeeltuigen zijn aan vernieuwing toe. Daarom zoeken wij lieve sponsors die ons een beetje willen helpen. Heb je interesse? Neem dan contact op met de directie!


Kijkdag voor kindjes geboren in 2022.

Komen jullie graag eens kennismaken met onze school? Dat kan op zondag 28 januari. Graag inschrijven via onderstaande link. Tot dan!

 https://forms.gle/7mNJvJBZc3RqRBi9A 

AGENDA
NIEUWS

Helm op, fluo top!

Tijdens de donkere dagen zijn we extra alert voor de verkeersveiligheid van onze kinderen. Daarom doen we mee aan de leuke actie 'Helm op, fluo top'! Kom jij ook met je fluovest en helm naar school? Zo krijg je snel je spaarkaart vol!