WELKOM BIJ BASISSCHOOL 'T ZONNETJE MELVEREN


Onze website biedt u informatie over onze school. In het menu bovenaan kan u een keuze maken en vindt u alle info over de werking van de school.

We werken overigens hard aan onze website om u telkens zo goed mogelijk te informeren!

Had u toch graag wat extra informatie gehad, kan u ons ook steeds contacteren via 011/68 33 80 

Tweedehandsmarkt 't Zonnetje

Kom op zaterdag 25 mei naar onze school om je oude speelgoed en kinderkleding een tweede leven te geven! Inschrijven kan via de QR-code hiernaast. 

Op zondag 26 mei organiseren wij ons schoolfeest, dit jaar volgens ons jaarthema 'aandacht voor het klimaat is waar 't Zonnetje voor gaat'. Kom mee genieten van de optredens, een hapje en een drankje en de talrijke animatie. 

Tot dan!

De eerste inschrijvingen voor schooljaar 2024-2025 starten weldra. Neem alvast eens een kijkje op de website www.naarschoolinsinttruiden.be of maak een afspraak op onze school!

Sponsors gezocht!


Onze kleuterspeeltuigen zijn aan vernieuwing toe. Daarom zoeken wij lieve sponsors die ons een beetje willen helpen. Heb je interesse? Neem dan contact op met de directie!


AGENDANIEUWS

Helm op, fluo top!

Tijdens de donkere dagen zijn we extra alert voor de verkeersveiligheid van onze kinderen. Daarom doen we mee aan de leuke actie 'Helm op, fluo top'! Kom jij ook met je fluovest en helm naar school? Zo krijg je snel je spaarkaart vol!