Röviden a Bevonóról

Bevonó táborunk péntek délutántól vasárnap délig tart, ahol minden az ide ellátogató elsősökről szól. A programok részét képezi általában egy játékos vetélkedő, borkóstoló, előadás a szakkollégiumról, kulturális és szakmai témákról, valamint egy workshop beszélgetés. Este garantált a nagy buli, de ha beszélgetni támad kedvetek, akkor ahhoz is biztosan találtok partnert.

Elsős érdeklődőként erősen ajánlott eljönni a táborba, hiszen ez talán a legjobb lehetőség, hogy megismerj minket, hellereseket – és nem mellékesen, hogy mi is sokkal jobban megismerjünk téged! A táborban gyakorlatilag a teljes tagság ott van, és ha bármi kérdésed van, örömmel válaszolunk, mesélünk arról, hogy mivel jár a szakkollégiumi lét.

Heller Bevonó 2020

Időpont: 2020. március 6-8.

Helyszín: Ceglédfürdői Diáktábor, 2700 Cegléd, Fürdő út 1.

Részvételi díj: 5 000 Ft*

*A részvételi díj nem tartalmazza az oda- és visszautazás költségeit.
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Köszönjük a támogatást

Támogatóink nélkül táborunk nem valósulhatott volna meg!

Táborunk remek lehetőség tagságunk, felvételi folyamatunk megismerésére, de akkor is, ha csak bulizni szeretnél egy nagyot baráti közösségben.

Ha eljössz, számunkra is lehetővé teszed, hogy megismerjünk téged és mi is értékes gondolatokkal, ötletekkel gazdagodhassunk!

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Képek

Táborunkról és annak programjairól készült képeket az alábbi gombra kattintva érheted el és tekintheted meg!

Programjaink

A Heller 2020-as Bevonót Táborában rengeteg érdekes programmal találkozhatsz!

Szakmai előadásunkon meghallgathatod szenior tagunkat, Pallos Noémit, aki a Forbes "30 sikeres magyar 30 alatt" listájára is felkerült, emellett pedig kikapcsolódhatsz vetélkedőkön és az esti buliban is!

Fotó: https://forbes.hu/tamogatoitartalom/bizalomba-fektetnek/
question, question mark, balloon, kaufmann, businessman, man, icon ...

Még mindig maradtak kérdéseid?

Látogasd meg a Gyakran Ismételt Kérdések menüpontot, lépj velünk kapcsolatba személyesen, vagy a honlapon megadott elérhetőségeink valamelyikén!