Ouderraad OMEGA

Onze school heeft een ouderraad: OMEGA (Ouders Met Een Groot (h) Art).
De ouderraad organiseert allerlei activiteiten en denkt mee na over schoolse zaken. Misschien wil je helpen bij één van de activiteiten? Graag!

Grootouderraad

Vele jaren geleden, was onze Heilig Hartschool de eerste school in Vlaanderen met een grootouderraad. Ook de huidige grootoudergroep, is een team van zeer gedreven mensen die zich willen inzetten voor de school van hun kinderen en kleinkinderen.

De grootouders helpen de school op een geheel vrijblijvende manier. Sommigen begeleiden uitstappen of helpen de kinderen een handje bij de knutselactiviteiten. Anderen staan klaar om kinderen weg te voeren naar een activiteit of helpen de school bij het schoolfeest, quiz of Kiemerfest. Nog anderen steken de handen uit de mouwen bij allerlei klussen, herstellings- en verfraaiingswerken. De voldoening is groot, wanneer je elkaar in creativiteit kan ontmoeten en je in realisaties echt een zichtbaar verschil voor de school en de kinderen kan maken!

Kom je graag mee de handen uit de mouwen steken? Wil je ook deel uitmaken van één van deze dynamische creatieve ploegen?

Dat kan! Neem contact op met:

Directeur Lena
0485 86 97 87
info@heilighartschooltereken.be

Voorzitster grootouderraad Lieve
0486 64 07 56
lieve.noorts@gmail.com