Schoolnieuws

Hieronder kan je de schoolactiviteiten terugvinden. Elke leerjaar en kleuterafdeling heeft echter ook eigen webpagina's waar je de nieuwtjes uit de klas kan volgen.

November 2018

Sint op school

Op vrijdag kwam de Sint op school. Terwijl de jongsten genoten van een leuke show, werkten de oudsten klasdoorbrekend aan muzische en sportieve activiteiten.

De foto's van hun activiteiten vind je terug op de pagina's van hun klas.

Herdenking 100 jaar Groote Oorlog - 8 november

Op donderdag 8 november hielden we met de hele lagere school een bezinningsmomentje naar aanleiding van 100 jaar Wapenstilstand komende zondag. Eén leerling van elk leerjaar toonde een letter van het woordje 'VREDE!' die ze in de klassen hadden versierd met klaprozen.

Oktober 2018

Wieltjesparcours - 3 oktober

Traditioneel profiteren we van de laatste zonnige dagen om onze leerlingen wat fiets- en andere vaardigheden bij te brengen. Elk om beurt mogen de klassen een parcours afleggen waarbij ze gebruik maken van de Otterstraat, maar waarbij ze ook op de speelplaats zelf leuke uitdagingen aangaan.

Foto's vind je terug in het album hiernaast.


September 2018

Scholenveldloop 2018

Ook dit jaar weer namen onze leerlingen massaal deel aan de scholenveldloop. Bij sommige categorieën nam onze school bijna de helft van het deelnemersveld in beslag. Heel wat leerlingen toonden heel wat vechtlust en gaven alles tot op het einde. We zijn dan ook ontzettend fier op al onze sportievelingen.

Deze jongens en meisjes mochten een medaille mee naar huis nemen: Lotte, Daan, Jonas, Djoono, Flore en Vince.


Dag van de sportclub 2018

Met een weekje vertraging vierden wij vandaag de 'Dag van de sportclub'. We maakten een leuke groepsfoto van al onze sportieve leerlingen.

We duiken het nieuwe schooljaar in!

Op 3 september 2018 namen we de aftrap van het nieuwe schooljaar.

Dit jaar werken we rond beeldende kunst, maar ook rond muziek, dans, drama,...

Als titel van ons jaarthema kozen we voor 'Kunstenaardig', want we lijken soms allemaal wel op een kunstenaar, maar kunst kan ook 'aardig' zijn, zowel in de betekenis van goed of van raar...

Augustus 2018

Bloemencorso

Op zondag 2 september bereden Silas, Ebo, Lotte en Zoë het 'Peirt van den halt' tijdens de bloemencorso. Aan de school steigerde het paard om de aanwezige supporters te begroeten. Voor hen, maar ook voor ons, een onvergetelijke dag!