Nyereményjáték

KÖSZÖNJÜK, hogy a Nárdus vendégház Facebook oldalán és Instagram oldalán 2019. július 13-23. között zajló nyereményjátékunkon megosztottad, hogy TE MIÉRT SZERETED a VELENCEI-TAVAT !

Nagy gonddal összesítettük a Facebook és az Instgram oldalunkon lezajlott, első nyereményjátékunkban gyűlt aktivitásokat, kiértékeltük a részvételt. MINDÖSSZESEN 522 komment állítja egybehangzón: JÓ HELY A VELENCEI-TÓ!

Megvizsgáltuk az összes aktivitást és megállapítottuk, hogy a sorsoláson ! 458 ! játékos közül választhatjuk ki a szerencsés nyerteseket! 💌 (Természetesen, aki több kommentet is küldött, csak egyszer szerepel a sorsolási listán.)

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy a Nárdus vendégház leges legelső nyereményjátékán, 2019. július 24-én kisorsoltuk a szerencsés nyerteseket. Íme az eredmények:

- 🥇Naplementés cappuccinózás a tóparti Petrocelli Étterem és Kávézóban: Ludányi Mária

- 🥇1 palack szerelmes vidrás rosé cuvée Velence bor a Bikavölgyből, a Velencei-tavi Borászatból: Pálfalvi Ivett

- 🥇Páros belépőjegy a kápolnásnyéki Halász - kastély "Markó, Mednyánszky, Munkácsy... A 19. század magyar festészete a Kovács Gábor gyűjteményben" c. időszakos kiállítására: Anikó Hajdú

- 🥇1 órás SUPozás 2 főnek a Crosswater vízi sportbázison: Kerékgyártóné Janicsek Anita

- 🏆A FŐDÍJ „ 2 fő részére szóló, 3 napos kikapcsolódás a velencei Nárdus vendégházban”, a szerencsés NYERTES pedig nem más, mint: Hajni Seben-Kiss

A NYERTESEK kommentjei:

LUDÁNYI MÁRIA: „Még soha nem voltunk a Velencei-tónál. Egyszer csodáltam meg, amikor vonattal utaztunk el mellette. Nagyon szeretnénk eljutni a Velencei-tóhoz és eltölteni ott pár napot! 😍”

PÁLFALVI IVETT: „Mert a nyári élmények csodásak..”

ANIKÓ HAJDÚ: „Életem legfelejthetetlenebb nyaralós élménye volt, mikor bő 10 évvel ezelőtt beborultunk a tóba a lyukas vízi biciklinkkel 😂”

KERÉKGYÁRTÓNÉ JANICSEK ANITA: „Fantasztikus, mámorító és nyugalmat áraszt. Gyönyörű hely, én csak így szeretem! ☺”

HAJNI SEBEN-KISS: „Mi még nem voltunk a Velencei tónál. Minden bizonnyal az egész család jól érezné magát ezen a gyönyörű helyen! 🍀”

Szeretettel gratulálunk, kedves Nyertesek! Július 25-én privát üzenetben vesszük fel veletek a kapcsolatot.

Minden résztvevőnek ezúton is köszönjük szépen az értékes és lelkesítő hozzászólásokat, aktivitást!

Mi lett volna, ha....? Az oldalunkon, a Nyereményjáték menüpontban (alább) pár napig még tovább játszhattok a két szerencsekerékkel, amivel mi is sorsoltunk :)

A játék nagy sikerére való tekintettel máris gondolkodunk a folytatáson.

Kövessétek az oldalunkat és forduljatok hozzánk bizalommal, ha Velencei-tavi szállásra vagy program tippekre lenne szükségetek!

Szeretettel várunk!

A Nárdus vendégház csapata


Velence, 2019. július 24.

Ilyen volt a nyereményjáték

TE MIÉRT SZERETED a Velencei-tavat? 🌊 Játssz velünk 3 lépésben ! 🎉

Szerintünk egy csoda itt: bringázni vagy futni a parton, az Orbán-hegyi kilátóból bámészkodni, a dinnyési nádasban madarat röpteteni, ágyból zenét hallgatni fesztiválidőben, 🌞 suppal siklani a tó vizén, akár októberben is, gyöngyöző rozébort kortyolva romantikázni..., de még jobb lehet itt nyaralni! 😍 SZERINTED MIÉRT?

1. Írd meg ✏️ a poszthoz kommentbe,

2. Oszd meg és

3. Kövesd be a Nárdus vendégház oldalát!

👑 NYERJ 2 éjszakás, 2 fő részére szólló szállást a NÁRDUS vendégházban a saját részedre vagy ajándékozd oda valakinek, akinek meg szeretnéd mutatni a Velencei-tavat ❤️

További nyeremények:

  • 1 órás SUPozás 2 főnek a Crosswater vízisport-eszköz kölcsönző vízi bázisán
  • Naplementés cappuccinózás a tóparti Petrocelli Cafféban
  • Páros belépőjegy a kápolnásnyéki Halász-kastély "Markó, Mednyánszky, Munkácsy... A 19. század magyar festészete a Kovács Gábor gyűjteményben" c. időszakos kiállítására
  • 1 palack szerelmes vidrás rosé cuvée Velence bor a Bikavölgyből, a Velencei-tavi Borászatból

Hívd meg ismerőseidet is a játékba hogy megnyerjék a Velencei-tavi kikapcsolódást!

KATTINTS IDE! JÁTSSZ, NYERJ! Ne feledd, 3 lépés: szólj hozzá, oszd meg ismerőseiddel és lájkold a Nárdus vendégház Facebook oldalát vagy Instagram oldalát!

A nyereményjáték 2019. július 23-án 23:30-óráig tart. Sorsolás legkésőbb 24-én éjfélig!

Sok szerencsét kívánunk a játékhoz!