+ Ajánlatok

Édeskettes Ünnepek

2021 Húsvét tartogat még különleges meglepetést: Foglaljon "édeskettest" a Nárdus vendégházban! Ideje kipróbálni valami egészen újat a kényszerű bezártság idején: Lepje meg Kedvesét gondtalan Ünnepekkel, töltsék a munka vagy a tanulás mellett, a szabadidőt is madárdalos környezetbena, a Nárdus vendégházban, a Velencei-tónál!

Március 31- Április 5. között, 3 éjszakára a szállásdíj: 68 EUR / 2 fő / 1 éj.
A Húsvéti Ünnepek alatt, a fentihez foglalt minden további éjszaka 50 %-os kedvezménnyel foglalható (legfeljebb mindösszesen 5 éjszakáig).

Az Ünnepi foglalás mellé Vendégeinknek húsvéti süteménnyel kedveskedünk.

Tavaszi KIKAPCSOLÓDÁS

A fővárostól kőhajításnyira, Velence csendes, ritkán lakott szegletében, madárdalos, tágas természetközelben töltheti a hétvégéket

Ne habozzon, foglalja le most a Nárdus vendégházat legalább 2 hétre és élvezze a rendhagyó nyaralást (+ home office kombót)!

2021. január 9-től május 31-ig a szállásdíj (ünnepi időszakot kivéve), 2 fő részére: 105 EUR / ház / 2 éj / 2 fő + IFA.

Szeretettel várjuk!HOME OFFICE a tópartról

Igen! Vagy akár teljes kikapcsolódásról legyen szó, a sűrűn lakott városi környezetből érdemes "megszökni" pár hétre szeptemberben is!

A fővárostól kőhajításnyira, tökéletes relax a természet lágy ölén, nyugalom, friss levegő, finom gyümölcsök a kertben, bringatúrák, supozás a tavon...

Foglalja le most a Nárdus vendégházat a tavaszi hónapokra és próbálja ki, milyen úgy távolról dolgozni, mintha nyaralna!

Ha időnként be kell járni az irodába, akkor elővárosi vonattal Budapest belváros a háztól az irodaajtóig kb. 1 óra.

2021. március 1-től május 31-ig a szállásdíj 2 fő részére: 420 EUR / ház / 13 éj / 2 fő + IFA.

Saját mobilinternet szükséges.

Az idegenforgalmi adó (IFA) 18 év feletti vendég esetén Velence Város önkorányzatának mindenkor hatályos rendelete szerint fizetendő. 2019-ben az IFA összege 430 Ft / Fő / éj.

Szállóvendégeink részére az udvarban legfeljebb 4 személygépkocsi ingyenes parkolására van lehetőség. Háziállatot nem tudunk fogadni.

A foglalás előzetes egyeztetés és visszaigazolás alapján, 50% előleg befizetésével érvényes.

Szálláshelyünk OTP, K&H és MKB SZÉP kártya (szállás és szabadidő) elfogadóhely.

Az Általános szerződési feltételek, Adatkezelési tájékoztató és Házirend a láblécben található linkekre kattintva olvasható.