NÁRDUS VENDÉGHÁZ

Velence


Szabó Lőrinc: Nyár
Jó itt. Nincs máscsak a kis ház.Kint csönd és fény.Bent te meg én.

ROMANTIKUS

hangulatos kikapcsolódás

A Nárdus vendégházat gondosan rendeztük be, hogy vendégeink a lehető legotthonosabban érezzék magukat. A szobában két, franciaággyá nyitható kanapé áll.  Hideg időben a duruzsoló kályha padján elnyúlva még hangulatosabb  elmerülni a játék vagy a képzelet világában.  

KÉNYELMES

minden kéznél van, amire szükség lehet

A  nyitott konyha és étkezőben 4 (de 8 személyesre bővíthető) asztal áll. Olyan alaposan szereltük fel, mintha itt élnénk. A mélyhűtővel kombinált hűtőszekrény,   kerámia főzőlap és mikrohullámú sütő mellett a teljes ellátáshoz szükséges összes eszköz megtalálható.

KIKAPCSOL

egyszerű és tiszta kényelem

A kádas fürdőszobában villanybojler fűti a melegvizet. A felszereléshez hajszárító, mosógép és vasaló is tartozik. 

A házban nincs TV, wifi, de vannak izgalmas társasjátékok és néhány érdekes könyv minden korosztály számára.  

Kedves Vendégünk!

Végre itt az ideje a teljes kikapcsolódásnak? Friss levegő, tágas, zöld, madárdalos udvar, praktikus és kényelmes szállás a Velencei-tónál. Madárdal, nyugalom, otthonosság: ezt kínálja a Velence déli részén, gyümölcsös kertben álló Nárdus vendégház. 

A tókörnyék egész évben színes programlehetőségekkel várja. A bakancslistás látnivalókat és a túraajánlatokat összegyűjtöttük Önnek, így egyszerűen megtervezheti a Velencei-tavi kirándulást.

Az ingatlan kívül felújítás alatt ál, fokozatosan haladunk a munkálatokkal (a kerítés javítása, a terasz újraburkolása és a lábazat vakolása van hátra). A felújítást a vendéglátás ideje alatt szüneteltetjük, hogy ne zavarjuk vendégeink nyugalmát. 

Szeretettel várjuk!

Szálláshelyünk K&H, MKB és OTP SZÉP kártya (szállás és szabadidő) elfogadóhely.

TÁGAS

A kertben sokféle gyümölcsfát gondozunk. Termőidőben asztalra kerülhet a friss, ropogós gyümölcs: cseresznye, meggy, alma, körte, szilva, szőlő.

HANGULATOS

A teraszon, a diófa árnyékában édes a pihenés, itt jobban esik a finom reggeli kávé vagy alkonyatkor egy pohár jéghideg, gyöngyöző ital.

MADÁRFÜTTYÖS

Hajnalban madárdalra ébred a kert. Hűvösebb estéken a cserépkályhába is kerül a kerti fahulladékból és akkor a kis házban halkan duruzsol a tűz... 

VENDÉGEINK VÉLEMÉNYE

"Kinyitottuk a kaput s kitárult a ház. Szabó Lőrinc Nyár című versének sorai jutottak eszembe és 5 hét munkahelyi pörgés után ebben a hangulatban töltöttünk itt pár napot. 

Köszönjük a nyugalmat, a csendet az otthonosság érzését. 

Mese-ház, mesés környezetben. Köszönjük!"

"Nagyon jó ide megérkezni!"

"Nagyon szépen köszönjük a szállást, nagyon jól éreztük magunkat. Külön kiemelném a szállás tisztaságát, felszereltségét és igényességét. Remek volt pihenni ilyen kellemes környezetben! "

Foglalás, további információk:

Somossy EszterMobil: +36 30 630 0474Messenger: http://m.me/nardus.huEmail: info@nardus.hu

Itt találja a Nárdus vendégházat

2481 Velence, Veréb u. 23.

(Veréb utca - Szilfa dűlő sarok)

A vendégháztól a tópart, a strandok, a Velencefürdői vasútállomás, a 7-es főút, a szupermarketek és a városi piac egyaránt 2 km, 15 percnyi, kényelmes sétával elérhetők.

Megközelítés:

Autóval: A 7-es főútról kanyarodjon a Meggyfasor utcába, umenjen a legvégéig, majd az utca végén foduljon balra, a Veréb utcába, ahol kb.  a 100 méterre, jobb kéz felől találja a Nárdus vendégházat, a Veréb utca - Szilfa dűlő sarkán.

Vonattal: Szálljon le a Velencefürdői megállóhelyen, jöjjön át az aluljárón a 7-es főút irányába, sétáljon fel a főútra, ahol keljen át a zebrán, a 7-es főút mentén sétáljon Nyugat felé néhány métert, majd forduljon balra az Arany János utcába és folytassa útját az utca legvégéig, ott kanyarodjon jobbra a Veréb utcába, ahol bal kéz felől, a Szilfa dűlő - Veréb utca sarkán találja a Nárdus vendágházat.

Autóbusszal: Szálljon le a 7-es fúőti, Velence /Gárdony határában levő buszmegállóban és az onnan pár méterre található Meggyfasor utcán / Arany János utcán (attól függően, hogy melyik esik közelebb Önhöz) folytassa útját a fentiekben leírtak szerint. A Meggyfasorról balra, az Arany János utcáról pedig jobbra kell kanyarodni  a Veréb utcába, a  vendégházhoz.


Fedezze fel a Velencei-tó térségének látnivalóit!

A Velencei-tó minden évszakban tartogat meglepetéseket az idelátogatóknak. Szeretnénk megismertetni a desztináció bámulatosan gazdag turisztikai kínálatát, páratlan kulturális, természeti értékeit és a helyi gasztronómia remekeit.  Ehhez segítségül készítettük az 'Ajánott látnivalók' és a 'Csillagtúrák a Nárdus vendégházból' tematikájú Google térképeket. Az ajánlott kirándulások fél- és egynaposak, kerékpárral, autóval, hajóval és gyalog (vagy ezeket kombinálva) minden korosztály számára kényelmesen teljesíthetők. 

Szállóvendégeinknek a túrázáshoz előzetes egyeztetés szerint kerékpárt és túravezetést is biztosítunk

A túrákról további információkat, részletes túraleírásokkal, képekkel itt az oldalon, a Programajánlatok menüpontban tesszük közkinccsé. Böngéssze túraajánlatainkat és amennyiben biztos tippekre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, örömmel készítünk egyedi igényeinek megfelelő programajánlatot.

Kellemes kikapcsolódást, tartalmas időtöltést kívánunk!