Jubileumskonferanse!

Velkommen til den tiende framtidskonferansen!

I år jubilerer vi, og det er grunn til å feire. Gjennom ti år har lærerne på Nordahl Grieg vgs stått på ekstra og arrangert konferanse i februar. Vi har hatt mange spennende gjester: kunstnere, politikere, professorer, mediefolk, økonomer, idrettsfolk og ikke minst idealister fra alle felt. Men på Framtidskonferansen er det elevene som er hovedpersonene. Det er dere som er framtiden. Det er dere som fortjener å bli støttet, inspirert, og få holde på med litt andre tema enn de den vanlige skoledagen dekker - i hvertfall en gang i året.

Vi pleier å ha et tema for konferansen. Det har vært alt fra roboter til bærekraft i hverdagen, fra fake news til kreativitet. I år har vi bestemt oss for å romme mange store spørsmål som dere er opptatt av. Det blir klimaforedrag og workshops som handler om bærekraftig mat og handel, det blir teknologi på mange ulike måter, det blir livsmestring og folkehelse. Ikke minst blir det gode eksempel på engasjement! Vi tror workshopprogrammet må være det mest varierte noen gang, og selv har vi lyst til å gå på alt!

Noe av det beste med å fylle ti år: Vi har tidligere elever som kan komme "hjem" og holde foredrag! I år har vi tre slike eksempel.

Kos dere, bli kjent med noen nye, få noen nye tanker, gjør noe nytt!

Margreta Tveisme, konferanseansvarlig

Leif Sigurd Danielsen, rektor

Gjester fra tidligere konferanser.

Årets gjester:

Marthe Valle

Ivo Lima

Kikki Kleiven

Heidi Austlid

Karoline Thorbjørnsen og Ingebjørg Blindheim fra Psykt ærlig

Amalie Øie Hovland

Henrik Øvrebø

Camilla Bielecki

Hege Botnen

Sindre Rygg