PartY CAFE GROENEDIJK

Café - PARTIES - Events - rooms

De ideale locatie voor jou persoonlijke feesten, zoals verjaardag, huwelijk, jubileum, baby borrel, pensioen, maar ook voor personeelsrecepties, (moto- en auto)clubfeesten en allerhande meetings, concerten en voorstellingen ...

Capaciteit : 20 à 120 personen

4 Redenen om je volgende feest of bijeenkomst bij ons te laten doorgaan :

1. (bijna) GRATIS

Deze locatie is geen steriele zaal die je peperduur betaalt om dan zélf nog te moeten decoreren, maar een groot gezellig café dat "geleefd" heeft en dat je (bijna) gratis ter beschikking wordt gesteld (tenzij je opteert voor een "privé" feest).

2. RUIME MOGELIJKHEDEN

De ligging en de infrastructuur van deze bijzondere plaats (aka Bikers Loft Groenedijk) biedt je tal van mogelijkheden :

Ligging: Midden waardevol agrarisch wandelgebied met mooie boerderijen en vergezichten. Op 300 meter van de wandelroute naar het Krekengebied. Gelegen op verschillende fietsroutes, o.a. "Het Groen Lint" rond Oostende (meer info). Een mooi afspreekpunt, tussenstop of finish voor uw volgende wandel- of fietstocht, of motorrit.

Voorzieningen: Gezellige bar (280m²), groot podium, ruim zonneterras, gigantische barbecue, catering keuken.

Tijdelijk ook nog een grotere ruimte (loft 800m²) beschikbaar voor indoor evenementen zoals bvb. een 2dehands (boeken)beurs, swap meeting, modeshow, ...

3. BUDGET

Feestaanbod voor alle budgetniveaus, gaande van -als het niet te veel mag kosten- een "rondje voor de jarige" met borrelhapjes, snacks en/of fingerfood, tot het inschakelen van een toprestaurant met bediening aan tafel, en alles daar tussenin. Ieder feest is als een maatpak, naadloos aansluitend op jou mogelijkheden.

Wij kunnen voor jou een eenvoudige of een uitgebreide barbecue verzorgen, in self-grilling of met bediening, maar evengoed beslis jij om één of meer foodtrucks op onze parking te laten aanrijden ...

Dranken kunnen naar wens per glas, per fles of per vat worden besteld. Wil je je eigen wijn of bubbels meebrengen, dan betaal je ons gewoon een 'schenkrecht'.

4. MOGELIJKHEID TOT OVERNACHTEN

Er zijn 12 kamers ter beschikking voor de slimste onder de feestgangers. Kamers voor 2 tot 4 personen, basic ingericht en aan een prijs véél lager dan om het even welke boete voor "een glaasje op" ;-).

Voor prijzen : zie rubriek 'Kamers'.

>> Geen fuiven, enkel events met 'genodigden'<<