Foto's

SCHOOLJAAR 2022-2023

Wapenstilstand 11 november 2022

link naar de foto's: foto's Wapenstilstand

SFEERBEELD

link naar het filmpje: link filmpje

Ook in De Kei waren er op 21 oktober veel uniformen te zien op school. #dagvandejeugdbeweging

SCHOOLJAAR 2021-2022

Meer dan 100 rugzakken hebben we kunnen maken voor het project 'Een rugzak vol dromen'. Dit project werd opgestart door kinderpsycholoog Wendy De Pree en haar dochter Janneke. Hiermee willen zij kinderen in België de kans geven om écht iets te doen voor hun Oekraïense leeftijdsgenootjes die hun land door de oorlog zijn moeten ontvluchten. Wij zijn enorm fier op onze leerlingen en de ouders en vinden het hartverwarmend om te zien hoeveel van hun eigen speelgoed er gedoneerd werd. Al van jongs af aan zorgen onze kinderen voor een mooiere en betere wereld om in te leven. Duizend maal dank aan alle leerlingen én ouders die samen met ons dit fantastische project steunden!

Op vrijdag 25 februari vierden we CARNAVAL op school. Samen gingen de kinderen op zoek naar wie de 'masked teacher' zou kunnen zijn.

De filmpjes kan je in deze link bekijken.

Foto's van de opdrachten en activiteiten zie je in het bijhorende album.

Zalig zoete verkoop

Een dikke dankjewel aan Ferre (2B) en Lieze (5) omdat ze zoveel lekkers hebben verkocht! Daarom verdienden ze deze leuke beloning van het oudercomité.

Leesbingo!

Tijdens de voorleesweek kregen de leerlingen van De Kei een leuke voorleesbingo mee naar huis. Onze onschuldige hand besliste dat Charlotte (2B) de winnaar van deze wedstrijd werd.

Proficiat, Charlotte!

De Sint en zijn Zwarte Pieten op bezoek in De Kei!

Ja, ik spring, spring, spring als een pepernoot. Zwaai, zwaai, zwaai naar de pakjesboot. De Sint, Sint, Sint geeft weer pakjes cadeau, wohoho. En ik klim, klim, klim als een Zwarte Piet Kijk, kijk, kijk of je hem daar ziet. Het paard, paard, paard huppelt blij in de wind. En ik vind, dit een leuk dansje voor de Sint. La-la-la-la-la. Een dansje voor de Sint!

Willen jullie ook ons dansje zien voor de Sint?

Klik dan hier: Dansje voor de Sint!

Voor het goede doel...

Onze leerlingen zamelden de voorbije weken gebruikte spulletjes in voor het goede doel. Vandaag brachten de leerlingen van 5 en 6 alles naar de winkel van het sociaal huis in de Evert Larockstraat. Ter plaatse kregen ze de kans om rond te snuisteren in de winkel en kregen ze uitleg over de werking van het Sociaal Huis. Het was een leerrijke ervaring die bij ons een warm gevoel achterliet.

link foto's: foto's project tweedehandswinkel

Op vrijdag 29 oktober trokken de leerlingen van De Kei naar het Vrijbroekpark. Het werd een mooie, zonnige herfstdag vol spel en plezier! De foto's van onze activiteiten kan je hier bekijken door op het album te klikken.

SCHOOLJAAR 2020-2021

Lezers maak je samen is dit jaar het thema van de voorleesweek. Omdat de invloed van ouders op de leesopvoeding heel belangrijk is, is er deze week thuis enthousiast voorgelezen met behulp van de voorleesbingo. Dat leverde gezellige en soms grappige voorleesmomenten en dito foto's op. Geniet mee! En blijf vooral voorlezen...


Jerusalema.mp4

Jerusalema challenge

Op vrijdag 23 oktober was het dag van de jeugdbeweging.

Dit jaar vierden we deze dag door samen met de hele school deel te nemen aan de Jerusalema challenge.

Daarna werden onze leerlingen ook nog getrakteerd op iets lekkers.

Welkom eerste leerjaar!

Dit jaar mochten wij 31 prachtige jongens en meisjes verwelkomen.!

Welkom in De Kei!

Bewonder deze toppers hier: portretten 1ste leerjaar