Google Apps Support

Google Apps Support

Met Google Apps heeft u de garantie dat dit 24x7 uur per week werkt. Google levert hiervoor een SLA (Service Level Agreement). Wie zorgt er voor dat het echter ook voor u werkt? Graag verlenen wij u support zodat u optimaal uw werk kan doen. Vragen over het gebruik van G Suite of het aanmaken van gebruikers, noem het maar op, wij voeren het graag voor u uit. Ook integratie met uw printer of met andere applicaties kunnen wij supporten.

Hoe werkt het?

Standaard werken wij met de Support Strippenkaart. Met deze kaart koopt u tegen een gereduceerd tarief een vast aantal strippen in. Deze strippen kunt u inzetten voor werkzaamheden die op afstand of op locatie worden uitgevoerd.

Support werkwijze

Wij leveren support aan zowel gebruikers, beheerders en ontwikkelaars. U benaderd ons eenvoudig via chat, mail, of telefoon. Een van onze medewerkers neemt dan contact met u op om de vraag af te stemmen en te werken aan de oplossing.

Voorbeelden van supportvragen zijn

  • het aanmaken van een gebruiker,
  • het maken van een mail merge,
  • het aanpassen van een website
  • als u bijvoorbeeld in een Google Sheets een bepaalde functie wilt gebruiken, dan deelt u de spreadsheet met onze support medewerker, wij helpen u direct in de spreadsheet, en u kunt weer verder met uw werk.

De ondersteuning verloopt vaak via ook een Google Hangout sessie met audio en/of video om bijvoorbeeld mee te kijken op uw scherm. Eventueel nemen wij uw scherm over (nadat u toestemming geeft) om uw laptop of PC beheren.

Voordelen van de Google Apps Support Strippenkaart

  • U kunt een beroep doen op onze uitgebreide kennis op het gebied van G Suite, dit vaak uit eigen ervaring
  • U bent verzekerd van snelle ondersteuning, wij zijn erg enthousiast en helpen u graag
  • Alle support werkzaamheden die wij voor u uitvoeren verrekenen wij met uw Strippenkaart, wij houden het graag eenvoudig

Investering

Het gebruik van de strippenkaart gaat per 15 minuten. Onafhankelijk van uw support vraag hanteren wij een standaard support tarief. Neemt u een supportbundel af van minimaal 10 uur, dan garanderen wij dat wij uw vraag binnen 4 werkuren in behandeling nemen.

Voor meer informatie over onze tarieven en de Strippenkaart kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

www.google-cursus.com | Opleidingswebsite van G-workplace B.V. | G Suite Solution Provider