0. - 1. og 2. årgang

Velkommen til Mælkevejens intraside

Mælkevejen er Friskolen Skallerups indskoling

som går fra 0.-2. årgang


Mailadresser (skriv en mail til os ved fravær):

Louise: lg@friskolenskallerup.dk

Helle: hw@friskolenskallerup.dkNYT:.

2/3: SKOLE-HJEM SAMTALER: Kære forældre på Mælkevejen. Bemærk venligts, at I er indkaldt til skole-hjem samtale onsdag den 10/3 eller tirsdag den 16/3. Samtalerne foregår online via et link, som I har fået tilsendt på mail. Se også i mailen, hvilken dato og klokkeslet, I har fået tildelt. Samtalerne er uden børn. Bemærk at “læseløftkurset” for udvalgte elever er aflyst på disse to datoer.

5/2: Vedr. SFO Kære SFO- og Klubforældre

Når jeres børn starter i skole igen fra på mandag d. 8. februar 2021, så åbner SFO og klubtilbud samtidig for 0-4. klasse. Det præciseres dog, at åbningen er en lille, kontrolleret åbning, hvor det selvfølgelig fortsat er nødvendigt at være meget påpasselig med at følge alle gældende retningslinjer. Det vil vi gøre vores bedste for at efterleve. Vi samler børnene i samme faste hold ligesom skolen, 0.-2. i SFO-lokalet og 3.-4. i klublokalet, og grupperne er fortsat meget udenfor på skift.

Det anbefales, at I afleverer/afhenter børnene udenfor, og går I ind, er der fortsat krav om brug af mundbind.

For at minimere smittetrykket anmoder vi om, at man holder børnene hjemme fra Sfo/Klub i det omfang det er muligt.

Med venlig hilsen

Bodil Møller Jensen, skoleleder Friskolen Skallerup

Karen Mette Ydesen, afd. leder SøLøVen og SFO/Klub


18/1: Vedr. Skolemælk Grundet de nye Corona-restriktioner og den snarlige vinterferie har Skolemælk besluttet først at levere skolemælk igen efter vinterferien. For dem der holder vinterferie i uge 8, vil første mælkedag være d. 1. marts. I vil som forældre naturligvis fortsat blive krediteret for den manglende mælk indtil nedlukningsperioden ophører.


7/12: Til 0. årgangs forældre: Nu har vi haft besøg af sundhedsplejerskensken. Børnene har været i hallen og har fået tjekket vægt, højde, syn og hørelse. Normalt plejer I forældre at blive inviteret til at samtale efterfølgende, men grundet Corona-situationen, bliver dette først efter nytår. Jeres opgave er at udfylde et sundhedsskema og en samtykkeerklæring, som der er sendt information om i e-boks. Vores sundhedsplejerske er: Lene Starcke Jensen (mail: lene.starcke@hjoerring.dk). OBS: da det ikke er muligt for sundhedsplejersken at mødes med jer nu, skal I vide, at I dog vil blive kontaktet med det samme, hvis hun vurderer, at der er en bekymring eller et behov, som ikke kan vente.


31.10: Når I som forældre kommer ind på skolen, bedes I bære mundbind.

27.10 Husk fortsat at medbringe biblioteksbøger hver mandag og ha’ altid en lille taske i garderoben til udedage og ture ud af huset.


SFO om fredagen: En forælder har spurgt, om der igen er legetøjsdag om fredagen. Det er der stadig ikke (grundet Corona), men børnene må gerne medbringe "spillemaskiner" om fredagen (f.eks. i-Pad eller mobil til at spille spil på).

22/9: Link til tv-udsendelse og artikel. (tryk på billede nr. 2 i artiklen for at se indslaget fra tv2nord) : Mikroforsker TV-indslag

3/9: Mundbind update! Nu har vi kørt vores første tur i bussen med hele Mælkevejen iført mundbind. Det har vi evalueret på, og er kommet frem til, at det ikke fungerer efter hensigten med så små børn. Vi kan holde god afstand i bussen og skal derfor alligevel ikke skal have mundbind på. Derfor behøver børn på Mælkevejen ikke have mundbind i skoletasken/udedagstasken til skolebrug.

28/8 vedr. udedag om fredagen: man skal ikke have sin skoletaske med, og man behøver heller ikke at sætte sin madpakke i køleskabet, da vi spiser udenfor på Skolemarken bag friskolen. På udedag bruger vi den lille taske, som børnene har i deres garderobe. Husk, at der i den lille taske skal være plads til madpakke, drikkedunk og penalhus. Hvis man vil, må man gerne have ét penalhus i skoletasken og et andet i udedags-tasken, hvis man ikke vil have sit "rigtige" penalhus beskidt.


Til orientering:

Vores sundhedsplejerske er: Lene Starcke Jensen (mail: lene.starcke@hjoerring.dk)


Fælles information

Information fra kontoret