Free on-site demo

G Suite/Chromebooks/Classroom

Reserveer onze mobiele "Chromebookklas" uitgerust met 20 Chromebooks en wij komen langs voor een gratis demosessie. Zo kunt u zelf de meerwaarde van Chromebooks, G Suite en Google Classroom voor uw school in de praktijk ervaren. Reserveren kan heel makkelijk door onderstaand formulier in te vullen.

De infosessies zijn gratis, de enige voorwaarde die wij hanteren is dat er minstens 10 deelnemers zijn, en dat er minstens 3 verschillende scholen vertegenwoordigd zijn (meer mag natuurlijk altijd).

Wij brengen ook Google Cardboards en Google Expeditions mee voor deelnemers die graag even willen proeven van Virtual Reality in de klas !

Google Expeditions maakt het voor de leerkracht mogelijk om virtuele excursies te doen met zijn/haar leerlingen in de klas. Expeditions is een verzameling van virtual reality materiaal specifiek bestemd voor onderwijs. Zo kan je een virtueel bezoek brengen aan talloze musea , je kan gaan duiken naar scheepswrakken, markante plaatsen uit Wereldoorlog 2 verkennen een ruimtestation bezoeken.…

Alle “expedities” worden door de leerkracht begeleid op een tablet.

De leerlingen volgen de virtuele uitstap met hun Cardboard, tijdens de expeditie verschijnt aanvullende informatie en/of vragen over het onderwerp van de expeditie.

Vragen ?

education@fourcast.io - 02 709 20 87