Basisschool De Nieuwe Link heeft een continurooster, het vijf-gelijke-dagenmodel, van 8.30 uur tot 14.00 uur. Daarom blijven alle kinderen tussen de middag kosteloos over. De kinderen eten om 12.00 uur samen met hun leerkracht in het klaslokaal. Daarna spelen zij afhankelijk van het weer buiten onder leiding van teamleden die geen lesgevende taken hebben.

Buitenschoolse Opvang

De buitenschoolse opvang (BSO) van AVEM zit in het gebouw van De Nieuwe Link. Deze opvang heet BSO De Nieuwe Link. BSO De Nieuwe Link is gevestigd in het lokaal naast peuterwerk De Schakel en is te bereiken via het schoolplein naast de gymzaal om de hoek.

BSO De Nieuwe Link is te bereiken via telefoonnummer 06-10218505. Meer informatie kunt u vinden op www.avem-kinderopvang.nl Hier kunt u uw kind inschrijven voor opvang. Dit kan ook telefonisch via telefoonnumer 0412 405030. U kunt ook mailen naar bsodenieuwelink@avem-kinderopvang.nl.

BSO De Nieuwe Link is op alle dagen open. Op dit moment komen er op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00-18.00 uur kinderen spelen.