EL MISTERI DELS TOLRÀ

ESCAPE ROOM

El Patronat Tolrà vol tancar l'escola FEDAC Castellar, perquè volen recuperar l'edifici per donar-li un altre ús. Així que mitjançant un seguit de cartes i visites a l'escola, fa que l'equip directiu es plantegi acabar amb les classes. Hi ha un seguit d'alumnes i germanes dominiques que estan intentant esbrinar què passa i cercar pistes per mantenir l'escola oberta, però no ho poden fer tot sols.

Sereu capaços d’ajudar els alumnes abans que el Patronat ens tanqui l'escola?

Endinseu-vos a FEDAC Castellar i demostreu el que valeu!

DADES D’INTERÈS: Activitat pel dia 12 de maig amb un preu de 2€ per persona. Està dirigida a totes les edats, amb el requisit indispensable que els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult. L’activitat es durà a terme a l’escola FEDAC Castellar d’11:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 h.

PLACES LIMITADES. COM INSCRIURE’S? Crea un equip d’entre 4 i 6 persones i entra a l'enllaç, escollint l'hora a la que vols participar. Hauràs d'indicar:

     • Nom de l’equip
     • Nº de persones
     • Telèfon de contacte
     • mail
     • edat dels participants

Un cop feta la inscripció us enviarem la confirmació amb l'hora assignada d'inici de la vostra aventura (Haureu de mostrar la confirmació el dia de l'escape). En cas de no poder assistir, us preguem que aviseu amb la màxima antelació possible.