tutories i cursos a distància

Us presentem a continuació les sessions formatives i tutories per a empreses i persones emprenedores que hem adaptat per tal de poder-les realitzar a distància. L'organització dels continguts ha estat dissenyada amb l'aplicació de Google Classroom mentre que la plataforma d’accés i connexió online s’adaptarà a la disponibilitat de les persones usuàries: principalment Zoom, Skype, Meet, o altres. Esperem que aquesta nova manera de fer sigui del vostre interès.

Les sessions inclouen els coneixements bàsics que tota empresa i persona emprenedora hauria de dominar per crear o gestionar una empresa.

Totes les activitats proposades en aquest nou format (íntegrament online) s'han desenvolupat anteriorment de forma presencial en moltes ocasions i han obtingut valoracions excel·lents per part de les persones usuàries; algunes inclús les han fet dues vegades.

CONTACTE

Envia un correu a eb@ebcce.com o truca a +34659505799

Com posar preu als meus productes o serveis. CODI: SE/IN5

L’objectiu és ensenyar com fixar els preus i veure com aquesta decisió afecta a la viabilitat de la idea de negoci. Molt pràctic, especialment dissenyat per a emprenedors, botiguers i empresaris que vulguin saber quins preus posar als seus productes o serveis, o pels qui estiguin fent un pla d’empresa.

Decàleg de bones pràctiques per sobreviure. SE/PE35

Les sessions del DECÀLEG DE BONES PRACTIQUES estan basades en un estudi realitzat al Municipi de Molins de Rei, sobre 30 empreses i tenen com a objectiu explicar i transmetre les claus de l’èxit, que han fet que la supervivència d’aquestes empreses sigui continuada i mantinguda des de fa més de cinc anys.

Com fer l’estudi de mercat de la teva idea de negoci. CODI: SE/IN13

La sessió és una guia que permet recollir totes les dades necessàries per a facilitar l’elaboració del pla d’empresa. Fem possible una anàlisi àgil, ràpida i útil, per tal de quantificar el mercat i així poder prendre les mesures més adequades per a determinar la viabilitat de l’empresa.

Sessions personalitzades per a empreses i persones emprenedores

Les sessions personalitzades per a empreses i persones emprenedores tenen com a objectiu acompanyar les empreses en la millora dels seus recursos mitjançant la planificació estratègica, millora de processos i la utilització de les TIC, així com la col·laboració entre empreses.


EULÀLIA BALAÑA - EBCCE

Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials (UAB). És consultora i formadora especialista en consolidació i creació d'empreses amb més de 30 anys d'experiència. L'objecte del seu treball ha estat potenciar les eines de suport intern, capacitats de gestió empresarials i personals per tal de desenvolupar el creixement i consolidació de la iniciativa empresarial. Actualment està vinculada al projecte de millora de la competitivitat de Montcada i Reixac, Rubí i el Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat i altres assessorant més 30 empreses de tots els sectors.


La nostra missió és ajudar els emprenedors a convertir la seva idea de negoci en un “modus vivendi” de forma entenedora i pràctica, i ensenyar l’empresari a consolidar la seva empresa, ajudant-lo a definir, enfocar i assolir els seus objectius.