EsPa - FC Espoo/2 

26.5. klo 17:00

EsPa - Fc Espoo/2 Sunnuntai 26.5. klo 17:00 Matinkylä TN1

Keltavihreen kauden ensimmäinen paikalliskamppailu

Kauden ensimmäisessä paikalliskamppailussa Matinkylään saapuu FcE/2 joka on neljän pelatun kierroksen jälkeen lohkossa keltavihreen takana kolmantena kahdesta voitosta ja yhdestä tasurista hankkimillaan 7 pisteellä. 

Voitot joukkue on ottanut HPS:tä (2-1) ja Fc Finnkurdista (3-0), 1-1 tasuriin joukkue päätyi avauskierroksella BK-46:n kanssa. Ainoa tappio on tullut Pöxyjen vieraana kolmoskierroksella (2-1). Vieraiden maaleista neljä on Jani-Petteri Massisen käsialaa, tämä on yli puolet kaikista FcE:n maaleista.

Kotijoukkue on kahdessa viimeisessä ottelussaan ottanut selkeät voitot HIFK/2:sta (7-0) ja HPS:sta (4-0) ja seilaa neljän kierroksen jälkeen lohkon kakkosena kolmella voitolla ja yhdellä tappiolla, joka tuli piikkipaikkaa pitävälle Atlantikselle. Tämän kauden vahvuudeksi pitää laskea leveä ryhmä, ringissä on 30 pelaajaa joista valinta otteluihin tehdään. Maalintekijöistä Markus Appelqvist alkaa päästä vauhtiin, 4-0 päättyneessä ottelussa HPS:aa vastaan kaikki maalit lähtivät Masin lapikkaasta. Joukkueen sisäisessä maalipörssissä toisena on Tommi Virkkunen joka on onnistunut kolmesti ja kolmosena kahdella maalilla Kristian Nikkola.

Tiedossa tulee olemaan tiukka kamppailu joka ennakkotoimituksen arviossa tulee kääntymään kotijoukkueen eduksi.

Ennakkotoimituksen kerroinarvio otteluun: 

1.55 - 3.30 - 2.20